Hogy lehet a legtobb tamogatast elerni?
a suliba szeretnek beszervezni egy szinesebb programot amihez szukseg lenne egy bizonyos osszegre... az iskola nem tudja"sajat zsebbol" allni a dolgot ezert most otleteket gyujotk a leheto legtobb tamogatas eleresevel kapcsolatosan. Nem feltetlen egy dolog lehet az tobb is egyszerre.
Az otletek fogadasa mellett az erdekelne meg hogy egy zenekar milyen feltetelekkel fogadja el a meghivast? Van-e eloleg vagy ilyesmi.
Csak ertelmes valaszokat kerek szepen.
Koszonom! :)
Anyagi források keresésére szerintem nincsenek biztos utak. Nem sok tapasztalatom van, de én ezeket próbálni meg.
- Pályázatokat érdemes figyelni, hogy a kitalált program hátha kis igazítással, átfogalmazással beleillik a pályázati kiírásba.
- Ezenfelül az iskola alapítványát és a dököt lehet megkérdezni, hogy tudják-e támogatni és ha igen, mennyivel.
- Ha a program olyan, amit a diákok és a szülők is szeretnének, akkor lehet valami jótékonysági koncertet, teaházat szervezni, ahol adományokat lehet adni a megálmodott program megvalósítására.
Zenekar meghívása nem egy egyszerű történet.
- Legyen jó az időpont.A zenekarok koncertnaptára hamar be tud telni, tehát korán meg kell hívni őket.
- Ne kelljen sokat utazni. Plusz idő ,plusz költség... Valahol ezt a részét is a megrendelő állja.
- A helyszín biztosít hangosítást, és akár szakembert is hozzá. Két-három fős zenekarnak lehet saját cucca, de az megint csak nekik plusz gond.
- Aztán ilyenkor szerződést kell írni, kell egy hivatalos megrendelő, akinek a zenekar számlázik, és akinek emiatt el kell tudnia számolni azzal, hogy honnan volt a kifizetett összeg.
- Egyébként szerintem lehet abban reménykedni, hogy egy diákok által szervezett programra szívesen jönnek el kevesebbért is, de ebben semmi tapasztalatom, csak tipp.
Ezek itt csak random ötletek, és egy evélemény. De remélem valamit azért segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!