Nektek sincs kedvetek Magyarországon dolgozni?
Figyelt kérdés
Nevetségesek a bérek, szinte az összes szektorban. Ha a kezdőfizu nettó 250 esetleg 300 ezer Ft már örül az ember, közben ez se egy hú de kiemelkedő bér. Amit én biztosan tudok, az az hogy Magyarországon nem fogok dolgozni. 3 éve végeztem el az egyetemet külföldön, közgazdász vagyok és a magyaron kívül 2 nyelven beszélek anyanyelvi szinten + 1 nyelvet középszinten. 3 év tapasztalatom van + félév gyakorlatot New Yorkban végeztem, ami az egyetem programja volt, erre kb 300 ezer Ft nettóval szúrták volna ki a szemem az egyik multinál. Megmondtam, hogy kösz nem, külföldön kerestem kb 3000€-t. Ezekután úgy őszintén, kinek van kedve otthon ennyiért robotolni? Megpróbálnak minden bőrt lehúzni a munkavállalóról.2019. jan. 26. 17:33
21/21 A kérdező kommentje:
#20 menj már oda, ahol érdekel is valakit a véleményed fideSS-es agymosott seggnyaló.:D Szerinted hol érdekel, hogy elhiszed-e hogy külföldön vagyok vagy nem? Pont lesz*rom, hogy egy idegen mit hisz rólam, aki ráadásul még retardált is. Nem fájnak a tények, csak a retardáltságod, de igazából az se, mert attól nekem se jobb, se rosszabb nem lesz.;)TÁJÉKOZÓDJ.
2019. jan. 31. 11:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!