Nektek sincs kedvetek Magyarországon dolgozni?
Kérdező: a multi azért jön ide, mert itt dolgoznak ennyiért az emberek, közelebb is van, és nem is olyan tré átlagos felkészültség jellemzi a dolgozókat, mint egy Távol-keleti országban. Igen, Bangladesben meg Nepálban még azt is külön el kell magyarázni az embereknek, hogy az angol vécére nem úgy kell felülni, hogy a két lábadat az ülőkére helyezed és úgy kuporogsz rá. Meg hogy mi az a kés-villa.
Viszont, ha itt már túl sokat kérnek, akkor a multi fogja a cókmókját és áttelepül Bangladesbe ahol egy marék rizsért dolgoznak. Oké, el kell magyarázni nekik, hogy hogy üljenek a vécére. Erre majd felfogadnak valami vécé-managert.
De ha az alapvető normákat ott is tudják hozni és sokkal kevesebb kiadással, akkor egyértelmű opció, hogy inkább oda menjenek, ahol dolgoznak nekik egy marék rizsért.
Kedves kormányaink ezt próbálták eddig is megakadályozni, mindenféle 20 éves adómentesség meg egyéb nyalánkságok nyújtásával.
#11 igaz, de én is legjobbat akarom kihozni a helyzetből.
#12 mi? Nem értem mire gondolsz, de én nem magyar egyetemre jártam.
Külföldön beetetnek, mi, hülyegyerek? :)
Egyáltalán nem 3x annyi a fizu, a minimálbérből itt sem mész semmire. (Mondjuk nem azért vannak a minimálbéres melók, hogy abból megélj, de et ti kis komcsik nem vagytok hajalndók felfogni)
Minden, amit mondok, igaz. ;) Németország, Svédország, Anglia stb., a ténylegesen németek svédek stb. közel sem kapnak annyi segélyt, mint a gyilkos migráncsok, sőt, ingyen lakást sem kapnak, ellenben a gyilkos migráncsokkal. :-)
Külföldön a cipőpucolóknak meg a mosogatófiúknak jó, akiknek esélyük sincs hasonló bért elérni itthon a semmi tudásukkal.
Képzett ember, aki nem minimálbért keres, itthon is boldogul. Lehet, hogy nem olyan mértékben mint kint (és akkor van is benne ráció, hogy kimenjen legalább pár évre pénzt gyűjteni), de azért Mo. az itthon a legtöbbeknek akkor is, és sokan hiányolják a természetes környezetet azok közül is, akik kint vannak.
#17 Itt max te vagy a hülye, a sok f....sággal amit összehordasz.:D Nem csak az m1-ről kéne tájékozódni. Nagyon hiteles vagy M.o-ról, külföldön gondolom még életedben nem jártál, azt nekem magyarázol aki 7 éve kint él. Borzasztó ostoba vagy. Tájékozódj inkább és akkor nem égeted le magad.
#18 az nagyon érdekes, mert én konkrétan a 3-szorosát keresem annak, amit otthon felajánlottak.
De szeretem, ahogy okoskodtok.:D
Ennyire fájnak a tények, kedves akarattal ignoráns egyedke? ;)
Annyira vagy külföldön, mint amennyire Gyurcsány magyar. :-)
Azt sem szabadna elfelejteni, hogy mi még mindig az "áldásos" komcsi korszakból jövünk kifelé. Minden ipart lerohasztottak, kiöltek, minden pénzt, aranytartalékot lenyúltak stb. Nehéz ebből vissza jönni, de úton vagyunk.
Közben a többi "húdenagyon" ország meg halálra gazdagodott a lenyúlt ezüstbányáinkból, találmányainkból stb. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!