Mennyire etikus a minimálbér emelést munkaidő csökkentéssel kijátszani? Emelt minimálbér de már csak 6 órára fizetve
Na megtörtétn itt nálunk az amit már tavaly megmondtam, hogy meg fog erre letrolloztak lehazugoztak. Na itt van megtörtént.
Itt a 19-es minimálbér-emelés és a dicső nagy főnök kitalálta a anyg eszével jól van emelünk de már csak 6 órában alkalmazzuk az embert és az emelt bért már csak arányosan 6 órára fizetjük.
Eddig a régi alacsony bért fizette 8 órára most az új emeltet de csak 6ra. Úgy emelt hogy nem emelt, még annyit se fizet mint eddig, és érinthetetlen mert a jogszabálynak eleget tett a cég, emelt, az meg hogy csökkent a munkaidő hát istenem ehhez joga van.
Én ezt már tavyl megmondtam hogy így lesz letrolloztak lehazugoztak.
2019. jan van és így lett ahogy mondtam.
Igazam lett.
Lehet trollozni hazugozni. De csak azzal a tudattal tegyétek hogy megtörtént dologról beszélünk nem egy tervről.

Miert itt sirankozol tobb ev ota?
Pszichologusnal jartal?

Akkor ennyit erről kérdező!
A munkahelyekkel és a munkáltatókkal nincsen semmi baj!
TE VAGY KEVÉS ahhoz, hogy felvegyenek normális helyre!!!
Egyébként ha érdekel, elküldhetek neked egy telefonszámot. Öcsém is ott dolgozik.
Reptér, csomagpakolás (utasok csomagjai, így a súlykorlát miatt könnyű fizikai)
Nettó 1500/h
Vasárnap estétől péntek estig.
Kell menni reggel 5-9 és este 18-22.
Közte a nap szabad. Lehet ügyeket intézni, vagy a gyengébbeknek aludni!
Ez havonta kb. 260-280 nettót jelent!
Nem kell hozzá SEMMI, csak hogy ne legyen folyamatban lévő rendőrségi ügyed!

Amugy az a szomoru, hogy az oldal uzemeltetoi sem kulonbek, mint ez a pszichologiai eset.
Hiaba jelenti az ember a kerdest, kivalasztva az okot a lehetosegek kozul, nem csinalnak semmit.
Nem is csodalom, hogy negativ velemennyel vannak errol az oldalrol.
Ez pedig az uzemeltetok felelossege, ha tudnak, hogy mi az?
Szanalmasak.
Lehet, hogy ezt a hozzaszolast torolni fogjak.

Igazad van. Ügyes vagy Pistike.
Ugye tudod, hogy a duzzogástól nem lesz magasabb fizetésed?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!