Mennyire etikus a minimálbér emelést munkaidő csökkentéssel kijátszani? Emelt minimálbér de már csak 6 órára fizetve
Na megtörtétn itt nálunk az amit már tavaly megmondtam, hogy meg fog erre letrolloztak lehazugoztak. Na itt van megtörtént.
Itt a 19-es minimálbér-emelés és a dicső nagy főnök kitalálta a anyg eszével jól van emelünk de már csak 6 órában alkalmazzuk az embert és az emelt bért már csak arányosan 6 órára fizetjük.
Eddig a régi alacsony bért fizette 8 órára most az új emeltet de csak 6ra. Úgy emelt hogy nem emelt, még annyit se fizet mint eddig, és érinthetetlen mert a jogszabálynak eleget tett a cég, emelt, az meg hogy csökkent a munkaidő hát istenem ehhez joga van.
Én ezt már tavyl megmondtam hogy így lesz letrolloztak lehazugoztak.
2019. jan van és így lett ahogy mondtam.
Igazam lett.
Lehet trollozni hazugozni. De csak azzal a tudattal tegyétek hogy megtörtént dologról beszélünk nem egy tervről.
Akkor mondjuk írd le a település nevét ahol élsz. NEM körbeírást, meg behatárolást, vagy hogy melyik városhoz van közel, vagy hogy a semmi közepén az Alföldön, stb.!!!
A település nevét ahol élsz!
A telepules nevet ez a szerencsetlen nem fogja leirni.
Ahhoz tul ostoba.
"A település nevét ahol élsz!
"
Nem írom én körül meg nem kertelek. Bp.
" nem fogja leirni."
Na apukám most mi lesz? Leírtam...
és akkorm mots jön a demagóg szar duma hogy "ne monnnnn mánnn hogy Pösten nem tanássz"
uyge?
Akkor tenyleg beigazolodott, hogy ostoba vagy.
Legalabb irtal volna egy alfoldi kis falut.
"Ha Budapesten se találsz minimálbérnél jobban fizető állást "
Na előre megmondtam higy ez a duma lesz! Ott van leírva korábban! Előre tudható hoyg ez a semmi maszlag dum alesz hogy "há ne monnnnn mánnnn"
Csak egyet mondok! KSH adat.
Budapesten kb 15.000-en dolgoznka közmunkában. Ők azok akik még a minimáébért se kapjék meg.
Vajon ők miért nem találnak itt Pesten nem jobbat még egy ilyet se?
Vajon miért?
Ne a kshval foglalkozz, hanem saját magaddal. Munkanélküli is mindig van, de ez nem feltétlenül probléma. Rengetegen munkanélküliek 1-2 hónapig két munkahely közötti váltás esetén.
80 műszak amúgy nincs. 2 műszak meg bőven kibírható mondjuk a minimálbér duplájáért ha jobbat nem találsz. De Budapesten heti 40 órás h-p 8-16 melót is találni minimálbérnél több fizetésért.
"2 műszak meg bőven kibírható mondjuk a minimálbér duplájáért ha jobbat nem találsz"
LOL LOL LOL+!!!!
Hát ez az ! Hogy a minbér duplájáért mennék én nem kettő hanem 3 műszakba is akár! Hát az per pill 2x 150 = 300 btto lenne!!
Na de hol fizetnek annyit? Sehol!
És nem jöjjünk a szar dumával hpgy sok helyen. Igen sok helyen. És oda engem felvesznek? Nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!