Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek ez megéri?

Szerintetek ez megéri?

Figyelt kérdés

Sokat gondolkozom azon hogy naponta soksok órát dolgozok egy cégnél csak azért hogy megszórjanak apróval a hétvégére.. és ez nem nagyon tetszik úgyhogy már régóta gondolkozok azon hogy befektetek valamibe ami jövedelmezőbb mint egy havi fizetés

Az ötlet a következő: felvásárlok egy telket amire ráépítek három, közvetlen az udvarról különnyiló 16 m^2-es szobát amit átalakitok minigarzonokká. És garzononként kiadnám mondjuk havi 150-170.000-ért. Igy elméletileg havi 450-550.000 forint lenne a profit. Amit akár vissza is forgathatok hogy fokozatosan duplázzam a bevételt

Még annyit hogy budapesten valamelyik külső kerületébe lenne ez épitve.

Szerintetek ez megérné? Nemrég költöztem budapestre de nagyon úgy veszem észre hogy az albérletekre nagy a kereslet. Reális ötlet lenne ez?

2019. jan. 20. 14:06
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

#19 voltam, egy idióta vagyok, összeolvastam a szöveget tévesen. De igazából a hangsúly talán nem ezen a részén van.

2019. jan. 23. 16:30
 22/22 anonim ***** válasza:

OK, a lényeget már többen is leírtuk neki, csak nem értettem, te honnan vetted.ű

De ettől nem vagy idióta.

Szerintem egy nagyon fiatal valakiről van szó, és elég makacs is.

Miután már többen leírtuk neki, hogy nem így működik a világ, még továbbra is hiszi, hogy 12 millióból felépít 3 lakrészt.

Mondjuk nem is csodálom, hogy össze van zavarodva, van, aki 100 milliót emleget, más meg 20-at.

2019. jan. 23. 17:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.