Megéri a Woltnál dolgozni?
Igen tudom milyen a kerékpáros futárkodás és a Woltról annyit tudok amennyit a hivatalos oldalon találni!
Az lenne a kérdésem, hogy valóban meglehet keresni azt amit mondanak? Van amit nem közölnek így elsőnek de később kiderül?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Én szeretném megkérdezni, hogy a Netpincér hirdetéséből hogy jön le, hogy többet lehet keresni náluk? Mármint az "akár nettó 2550Ft/óra" nem túl beszédes, autóval és 4 címmel a Woltnál is kiszámolok 1 órára nettó 3000-et..
Szívesen hallanék Woltos (vagy magát annak mondóÖ futártól infókat - mert a netpincérrel elvi bajaim vannak és amúgy sem tesz jót senkinek az egyeduralom. Kellett már nekik versenytárs, egy nemzetközi "startup" pont megfelel. Lássuk, milyen egy friss nyugati szint.
#1es vagyok:
Nem a hirdetesukbol tudom, hogy jobban lehet keresni. Naluk dolgozom futarkent. Tudom.
4 cimmel a netpincernel 3100at keresel, es ezt nem ugy fogjak mondani, hogy akár 3100at is kereshetsz, hanem annyit keresel, kesz. Johetsz a hulye szovegeiddel, hogy neked elvi bajaid vannak vele, de sokkal inkabb tunsz egy woltos csicska marketingesnek, aki probalja jobb szinben feltuntetni a sajat ceget, csak nem tudja, mert tul benak még ehhez is
Én a woltnal dolgozom, a netpincér keresetet nem tudom milyen.
Azért inkabb a woltot választottam, mert itt nem kell előre órákat felvenni.
4 cím kb itt is 3000 kb
1750-et ha felveszel órát itt is garantálnak.
Amúgy kb nettó 2000 lehet megkeresni reálisan, minden költséget levonva óránként. De ehhez az is kell hogy folyamatosan jöjjenek a címek. Ezenkívül itt vannak heti és havi bónuszok is kivitt cím mennyiség után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!