Kilátástalanság következtében öngyilkosság?
Figyelt kérdés
Sajnos nem jól választottam szakot továbbtanuláshoz, elment 5 évem az egyetemen BSc + MSc diplomára és nem nagyon látom mihez tudnék kezdeni.2019. jan. 6. 17:28
1/20 anonim válasza:
Szegénykém, letettél egy diplomát? :O
Állítólag messzi földön is suttogják, hogy a diploma letétele öngyilkosságra késztet.
2/20 A kérdező kommentje:
De a képességeim alapján sokkal jobbat is szerezhettem volna, amivel tudok is kezdeni valamit. Most már csak önköltségesen tanulhatnék, amire nincs pénzem...és ha sehova nem vesznek fel dolgozni, még ennivalóra sem lesz. Rosszul döntöttem sajnos 18 évesen.
2019. jan. 6. 17:37
3/20 anonim válasza:
Így van mindenki legyen öngyi akinek nincs vagy piacképtelen diplomája van!
4/20 anonim válasza:
Még mielőtt hülyeséget csinálnál, adj magadnak esélyt külföldön. Bárhol.
5/20 A kérdező kommentje:
Akit a szülei, rokonai, barátai be tudnak rakni valahova vagy családi vállalkozásuk van stb stb...az nem lesz bajban szar diplomával sem. Nekem nincs semmi kitörési lehetőségem, nem tud segíteni senki.
2019. jan. 6. 17:56
6/20 anonim válasza:
Fos bölcsész vagyok, német angollal kezdtem egy ratyi szervíz desken, felszívtam magam , tanultam képeztem magam most már network engineer vagyok, jóval az átlag feletti fizetéssel, szívesen segítek, nincs értelelmetlen papír
8/20 anonim válasza:
Senki nem tart vissza, hogy kimenj pl. óceánjáróra és pár év alatt rommá keresd magad, amiből meg tanulsz, amit akarsz
9/20 A kérdező kommentje:
A nyelvtudásom sem valami jó, angolból nyelvvizsgáztam és még az orosszal kínlódtam, de az nem jött össze.
2019. jan. 6. 18:14
10/20 A kérdező kommentje:
Nem bölcsész diplomám van.
2019. jan. 6. 18:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!