Van itt olyan, aki háztartásbeli? Ha kell valahová kereseti papír, honnan kértek?
Na most már álljál le de tényleg!Hogy jössz te ahhoz,hogy ilyeneket mondjál?Magyar sajátosság az irigység,az igen.
De én teljesen nyugodtan alszom,mert nincs vaj a fejemen,mint egyeseknek.Látom magam körül az embereket,hogy kifolyik a kezük közül a pénz.Nincs autónk,nincs semmilyen káros szenvedélyünk és főtt ételt eszünk minden nap,amivel igen sokat lehet spórolni.
Ha valakinek ez nem megy,akkor jön a mutogatás,hogy biztos okosba csinálja.Hát csalódást okozok,de nem.A NAV felé is becsülettel fizetem az egészségbiztosítást és a férjem is állami cégnél dolgozik,ahol totál mindent leadózik.
De tudod mit?Higgy amit akarsz,nekem ettől sem több,sem kevesebb nem lesz.Ha te erre izgulsz,akkor lelked rajta.
Kedves kérdező!
Ne foglalkozz az ilyen trollokkal,megnézheted,bárki ír be kérdést a háztartásbeli státusszal kapcsolatban,a vége mindig az,hogy betámadják,vagy mert ők nem tehetik meg és irigyek,vagy csak simán rosszindulatúak.
Sajnos a Nav nem jó,a kollégiumi felvételi bírálatnál a NAV-tól csak akkor fogadnak el igazolást,ha keresettel rendelkezel,mindenképpen kell egy a munkaügyi központból és az önkormányzattól is.Szerintem már nincs olyan,hogy háztartásbeli,hanem háztartási alkalmazott státusz van,de azután adózni kellene a férjednek,szóval egyetlen igazolás miatt ez hülyeség lenne.
Igen,sajnos borzasztó a magyar nép.Ha az egyiknek nem jó,akkor a másiknak se legyen az.
Anno,mikor felvettük a lakáshitelünket,mindenki minket tartott hülyének,hogy forinthitelt vettünk fel a számunkra bizonytalannak tűnő deviza helyett,vállava a kissé magasabb kamatokat.
Az ismerőseim meg sorra vették fel a devizahiteleket a nagy házakra(nekünk elég volt egy élhető méretű lakás),most persze megy a siránkozás és kb.1000 év,míg visszafizetik,vagy már el is vették tőlük a házukat.Mi meg 15 év alatt minden gond nélkül kifizettük a kölcsönt.
Emiatt,hogy itthon vagyok is,nem először kapom meg a magamét,pedig óriási segítség volt ez nekünk,amíg a 3 gyerek kicsi volt,hogy itt voltam nekik folyamatosan,mert semmi segítségünk nem volt a családból.
Nem mondom,hogy nálunk a bölcsek köve,mert sokszor csak utólag derül ki,hogy az ember jó döntést hozott-e vagy sem és mi sem vagyunk tévedhetetlenek,de azért bántani a másikat,mert másképp él,másképp gondolkozik dolgokról...
Köszönöm szépen a segítséget,ezek szerint nem kerülhetem ki a hivatalokat.Ez a fene nagy bürokrácia,ne lenne!
Igen, dögöljön meg a szomszéd tehene mentalitás helyenként dívik rendesen... én nem háztartásbeli vagyok, csak jól menő vállalkozásom van, de néha kapni rendesen az ívet itt is.
Na de, kérdésedre a válasz: NAV->jövedelemigazolás (de ha bemész, fognak segíteni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!