Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van itt olyan, aki háztartásbe...

Van itt olyan, aki háztartásbeli? Ha kell valahová kereseti papír, honnan kértek?

Figyelt kérdés
2018. dec. 27. 18:46
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Na most már álljál le de tényleg!Hogy jössz te ahhoz,hogy ilyeneket mondjál?Magyar sajátosság az irigység,az igen.

De én teljesen nyugodtan alszom,mert nincs vaj a fejemen,mint egyeseknek.Látom magam körül az embereket,hogy kifolyik a kezük közül a pénz.Nincs autónk,nincs semmilyen káros szenvedélyünk és főtt ételt eszünk minden nap,amivel igen sokat lehet spórolni.

Ha valakinek ez nem megy,akkor jön a mutogatás,hogy biztos okosba csinálja.Hát csalódást okozok,de nem.A NAV felé is becsülettel fizetem az egészségbiztosítást és a férjem is állami cégnél dolgozik,ahol totál mindent leadózik.

De tudod mit?Higgy amit akarsz,nekem ettől sem több,sem kevesebb nem lesz.Ha te erre izgulsz,akkor lelked rajta.

2018. dec. 28. 15:09
 12/14 anonim ***** válasza:
26%

Kedves kérdező!

Ne foglalkozz az ilyen trollokkal,megnézheted,bárki ír be kérdést a háztartásbeli státusszal kapcsolatban,a vége mindig az,hogy betámadják,vagy mert ők nem tehetik meg és irigyek,vagy csak simán rosszindulatúak.

Sajnos a Nav nem jó,a kollégiumi felvételi bírálatnál a NAV-tól csak akkor fogadnak el igazolást,ha keresettel rendelkezel,mindenképpen kell egy a munkaügyi központból és az önkormányzattól is.Szerintem már nincs olyan,hogy háztartásbeli,hanem háztartási alkalmazott státusz van,de azután adózni kellene a férjednek,szóval egyetlen igazolás miatt ez hülyeség lenne.

2018. dec. 28. 15:32
 13/14 A kérdező kommentje:

Igen,sajnos borzasztó a magyar nép.Ha az egyiknek nem jó,akkor a másiknak se legyen az.

Anno,mikor felvettük a lakáshitelünket,mindenki minket tartott hülyének,hogy forinthitelt vettünk fel a számunkra bizonytalannak tűnő deviza helyett,vállava a kissé magasabb kamatokat.

Az ismerőseim meg sorra vették fel a devizahiteleket a nagy házakra(nekünk elég volt egy élhető méretű lakás),most persze megy a siránkozás és kb.1000 év,míg visszafizetik,vagy már el is vették tőlük a házukat.Mi meg 15 év alatt minden gond nélkül kifizettük a kölcsönt.

Emiatt,hogy itthon vagyok is,nem először kapom meg a magamét,pedig óriási segítség volt ez nekünk,amíg a 3 gyerek kicsi volt,hogy itt voltam nekik folyamatosan,mert semmi segítségünk nem volt a családból.

Nem mondom,hogy nálunk a bölcsek köve,mert sokszor csak utólag derül ki,hogy az ember jó döntést hozott-e vagy sem és mi sem vagyunk tévedhetetlenek,de azért bántani a másikat,mert másképp él,másképp gondolkozik dolgokról...

Köszönöm szépen a segítséget,ezek szerint nem kerülhetem ki a hivatalokat.Ez a fene nagy bürokrácia,ne lenne!

2018. dec. 28. 16:10
 14/14 anonim ***** válasza:

Igen, dögöljön meg a szomszéd tehene mentalitás helyenként dívik rendesen... én nem háztartásbeli vagyok, csak jól menő vállalkozásom van, de néha kapni rendesen az ívet itt is.

Na de, kérdésedre a válasz: NAV->jövedelemigazolás (de ha bemész, fognak segíteni).

2018. dec. 28. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!