A cafeteria elvétele most akkor bércsökkentés vagy nem? Vagy ez csak lovaglás a szavakon.
A munkahelyen áll a bál, jövő januártól elveszik a fizetés mellé adott havi cafit.
A cég szerint ez nem bércsökkentés mert a bér az amit havonta utalva „bérként“ kapunk pénzt, a cafi meg béren kívüli juttatás = nem bér. Tehát bércsökkentés nincs, mert a bér az marad.
De az emberek meg úgy vannak vele, ez csak lovaglás a szavakon, mert eddig kaptak 150 nettót (mondjuk) utalva + 20 cafit tehát 170-et vittek haza, januártól meg csak 150 visznek majd haza. Most hogy ezt minek hívják bérnek vagy béren kívülinek ők leszarják ők azt nézik mennyi van a bukszában. És ott havi 20-al kevesebb lesz.
Kinek van igaz? Szerintem nem kell itt jogászkodni ez csak játék a szavakkal , bércsökkentés van és kész.
A bukszában eddig 10 ft volt most meg csak 8 ft lesz. Ez a lényeg a többi csak szóvirág.
"Amúgy meg jól is jársz, nrm lesz pénzed netre..."
Aztán honan veszed hogy a net pénzbe kerül? 3 szomszéd wifije is feltörve jelszót tudom ha nincs netem netezek rajtuk....
vagy ez magas?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!