Külföldi multinál egyetemen frissen végzett recepciósnak reális bruttó 386. 000 forint és cafeteria, bérlettámogás?
Figyelt kérdés
Ennyiért vették fel az új recepcióst, én két éve itt vagyok irodai asszisztens munkakörben, és 33 ezer forinttal kevesebb a bruttóm.2018. júl. 29. 13:30
2/10 anonim válasza:
DE recepciósnak minek kell egyetem? Gondolom valami kommunikáció szakon végzett:-D
Amúgy egy végzettséget nem igénylő munkáért ez rengeteg pénz.
3/10 anonim válasza:
Hagyjuk már, 350 meg majdnem 400 bruttó az itthon nagyon jó fizetésnek számít...
4/10 anonim válasza:
Nem, mert sikertelen proletár vagyok és azt akarom, hogy neked is rossz legyen, ezért direkt lehúzlak a szintemre te mocskos burzsoá
5/10 anonim válasza:
reális, de nem azért, mert bármilyen diplomája is van
ezeknek a munkáknak a munkaeszköze a "dekoratívság"
nettó 200ért budapesten culágert nem kapsz lassan
6/10 anonim válasza:
Felénk a turusztikai diplomás recepciósok 120 nettó körül kapnak.
7/10 anonim válasza:
8 órában teljesen irreális, 140-150 ezer nettót szoktak fizetni a legjobb helyeken is Budapesten. Szóval vagy többet melózik érte vagy kamukérdés, vagy félreértettél valamit. Illetve még fennáll esetleg protekció gyanúja.
8/10 anonim válasza:
Teljesen reális nekem is a recepciós ismerőseim ennyit vagytobbet kapnak
9/10 anonim válasza:
Attól függ hol recepciós és mi a pontos feladatlistája
10/10 anonim válasza:
Nagyon irreális főleg nulla tapasztalattal. Persze ha ennyit kap gratulálok, de kötve hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!