58 évesen felvesznek még szoftverfejlesztőnek?
#6:
Igen, nem is szoktam ráírni a korom, de van olyan cég, ahol regisztrálni kell, hogy pályázhasson az ember, és ott meg kell adni a kort is. Azért foglalkozom velük, mert nem Budapesten élek, és itt ez az egyik legkomolyabb szoftvercég.
1. hozzászólóhoz még valami:
Magam sem vágynék a vázolt cégfelálláshoz, eddigi legjobb munkahelyemen agilis projektmenedzsment volt, ahol nem voltak "csapatvezetők" (alapelv, hogy nincs hierarchia), és rá sem kellett szólni senkire, mert munkájuknak elkötelezett emberekből épűl fel egy agilis team (ez is alapelv). Az alkalmazott rendszer naprakészen mutatja, ki mit csinál, csinált eddig? Ahhoz meg, hogy tudjon az ember mit mondani a következő napi meeting-en, "muszály" dolgozni. Ilyen környezetben, szerintem irreleváns a kor, mert ott dolgozni kell, nem "bratyizni" :)
#8:
Ez az 55 év feletti kedvezmény tapasztalatom szerint nem érdekli a nagyobb cégeket, nekik havi 20 ezer megtakarítás nulla, ha milliárdos éves bevételük van. Kis cégeknél lehet jelentősége.
#14:
Vicces ember vagy.
Végzettségem: villamosmérnök BEE.
10+ éve foglalkozom az alábbiakkal:
.NET/C#/ASP.NET/MVC, JavaScript, Angular, stb.
Ha mondanak ezek valamit neked.
16:
Nem azt mondtam, hogy minddel 10+ évig foglalkoztam, hanem felsoroltam, hogy mikkel foglalkoztam ezen idő alatt. Az előtte használt programnyelveket (C, C++, Pascal, Assembly) nem is említettem.
17:
Nem 10 éve kezdtem el szoftverfejlesztéssel foglalkozni, hanem 30, csak a régebbi technológiákat nem szoktam releváns szakmai tapasztalatként említeni, mert a 10 évnél régebbi munkatapasztalatok nem nagyon érdekelnek senkit.
Különben is 10+ évet írtam, kb. 2005 óta fejlesztek .NET technológiákkal, közben német-magyar multicégnél is voltam medior szoftvermérnök, nemzetközi, agilis projekteken dolgoztam ott.
A BEE nem iskolát jelent, hanem Bachelor of Electric Engineering-et. A Kandón végeztem, ha mond ez neked valamit, akkor önálló főiskola volt, ma az Óbudai Egyetem része.
A portás állást apukádnak vagy a barátodnak ajánld!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!