Külföldről behozott fiatal prémium kategóriás autó?
Ezt így nem mondja meg neked senki.
Milyen vállalkozási formában csinálnád?
Viszonylag könnyen meg lehet nézni hogy itthon mennyibe kerül használtan egy autó. Ugyanezt megnézed külföldön, hozzá teszed a céges költséget, szállítási díjat, egyéb költségeket és megnézed mennyi a különbség.
Előző vagyok, kimaradt, hogy nemrég így vettem autót, itthon ezzel a felszereltséggel 2,2 millió körül mozgott az ára, végül Németországból hozattunk be egyet és 1,6 millió lett a vége szállítással, papírozással, regadóval, mindennel együtt. Én saját használatra vettem és magam intéztem a kommunikációt, szállítást, igy a céges költségeket nem tudom. Nyilván nem is ugyanaz a kategória, mint amiben te gondolkodsz, de azért lehet, hogy segít valamit.
Egy ismerősöm egyébként csak elektromos autókat hoz be az országba, ő kereskedő, céggel ahogy kell és elég jól megél belőle. Viszont ő javítja is az autókat, így még olcsóbban jut hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!