Mi a hihetetlen abban hogy valaki minimálbérért dolgozik Pesten?
Senki se hiszi el nekem hogy én minbéres vagyok. Azt mondják lehet hogy annyit kapok papíron meg ennyire vagyok bejelentve, de biztos van mellette fekete zsebpénz is. meg cafi meg bérlet stb.
Pedig nincs. Brutto 140/nettó 90 ez a havi bérem és nem kapok se feketén mellette se cafi se semmi.
Nettó 90 és slussz. Pesten.
Mi ebben a nem hihető? És ahol és melózok ott még vannak egy jópáran ugyanezzel a bérrel! Közétkeztetés, az irodisták kiszállítók többet kapnak, de a sima konyhások, akik a lényeget csinálják (az ételt készítik amit aztán kiszállítanak) azok bizony mind minbért kapnak.
Persze ezen a fórumon megszoktuk hogy itt csupa agysebész meg hűdejani van. Oké persze. Mindenki igen, de te, teeeeee nem. .. persze.....
aztán te is csak egy zokni jani vagy semmi több. Aztán azt hazudsz amit akarsz.
Hát látod. Itt meg van kb 80 ember ennyiért. És igaz van fluktuáció mennek de jönnek is.
Szóval nem lehet azt se mondani hogy minbérért senkit se találnak. Találnak bőven.
1 elmegy pár nap és ott az új.
Aztán meddig marad kérdéses de kit érdekel. Az is elmegy helyette is lesz új.
Nettó 180-ért sincs munkaerő hahahahhahahhahah......
van legalább 10.000 közmunkás vagy több itt Pesten (ld KSH) akik nettó 57-et kapnak.
Ismerősöm önkormányzatnál diplomával szoc ügyintéző és nettó 120 körül kap.
Diplomával.
" Budapesten nettó 180-ért sincs nagyon munkaerő.
„
Vagy itt vagyok én , Bp operátor egy cégnél (magyarul bércsicska) és brutto 170-et kapok. 2 műszak. Brutto! És nem nettó 180-at!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!