Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi a hihetetlen abban hogy...

Mi a hihetetlen abban hogy valaki minimálbérért dolgozik Pesten?

Figyelt kérdés

Senki se hiszi el nekem hogy én minbéres vagyok. Azt mondják lehet hogy annyit kapok papíron meg ennyire vagyok bejelentve, de biztos van mellette fekete zsebpénz is. meg cafi meg bérlet stb.

Pedig nincs. Brutto 140/nettó 90 ez a havi bérem és nem kapok se feketén mellette se cafi se semmi.

Nettó 90 és slussz. Pesten.

Mi ebben a nem hihető? És ahol és melózok ott még vannak egy jópáran ugyanezzel a bérrel! Közétkeztetés, az irodisták kiszállítók többet kapnak, de a sima konyhások, akik a lényeget csinálják (az ételt készítik amit aztán kiszállítanak) azok bizony mind minbért kapnak.

2018. nov. 4. 14:10
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:

"Hogy csinálja, mitől vonzó hozzá menni dolgozni?"

gyere el hozzánk és kérdezd végig a 20-30 műszakos embert hogy miért vannak itt.

Na gyere.

Tán megúszod verés nélkül.

2018. nov. 4. 17:10
 12/36 A kérdező kommentje:

"Heti 40 óra havi 90 ezerért?!“

Igen!

De ha ezt csodálod mit szólsz ehhez? heti 40 óra havi 57-ért? Ennyi a közmunkásbér, és mgis van kb 150.000 közmunkás az országban abból kb 20.000 csak Pesten..

Na az a 20.000 ember Pesten miért dolgozik 57-ért?

Miért nem megy el hogy is írták újságkihordásra sokkal többért?

Na miért?

2018. nov. 4. 17:16
 13/36 Hintalow ***** válasza:
91%
Mert sajnos rengeteg olyan tanulatlan nyomorult van, akiknek egy önèletrajz megìrása ès elküldèse is megugorhatatlan problèma, ezèrt inkább senyved az aljamunkákban
2018. nov. 4. 17:20
 14/36 anonim ***** válasza:
46%
Munkaügyes troll elővette újra a konyhásnéni sztorit
2018. nov. 4. 17:23
 15/36 anonim ***** válasza:
Igrn de az is lehet hogy a sok pofazad miatt levittek a netto 120 agazatit, maugy meg ha ilyen csoro vagy, kottesd ki a netet
2018. nov. 4. 17:25
 16/36 A kérdező kommentje:

"akiknek egy önèletrajz megìrása ès elküldèse is megugorhatatlan "

Diplomás ismerősöm 1 évig öntötte az életrajzait és az összes állásportálon fenn volt.

Végül elment a media marktba pénztárosnak. Miért oda? mert 1 év alatt SEMMIT Se talált a diplomájával.

Már persze semmi olyat ami a diplomájának megfelelő szakterület lett volna. Az MM se az szó se róla de legalább nem gyári meló.

2018. nov. 4. 19:12
 17/36 anonim ***** válasza:
41%
Bocsanat hogy en nem vagyok ekkora lúzer:(
2018. nov. 4. 20:05
 18/36 anonim ***** válasza:
#17 na ja XD
2018. nov. 4. 20:07
 19/36 A kérdező kommentje:

Úgy gondolod lúzer?

Na akkor olvasgass:

Megdöbbentően magas a diplomás munkanélküliek aránya

Magyarországon az egyik legmagasabb a diplomás inaktívak és munkanélküliek aránya,

[link]

úgy tűnik "páran " járnak ebben a cipőben

2018. nov. 4. 20:37
 20/36 anonim ***** válasza:
Igrn de en nem tartozom kozejuk mert nem vagyok gyökér :)
2018. nov. 4. 20:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!