Mi lehet az oka hogy nem válaszolnak?
Érdemes lenne családsegítővel konzultálnod, ilyen esetben még gyámot is kaphatsz, hiszen a szülő is köteles eltartani a gyerekét ha nappalin tanul, 25 éves koráig, ezért szerintem az állam is nyúlt ebben segítséget.
Szóval gondold meg és vedd igénybe, amit kapsz. Egy melléd rendelt felnőtt is nagy segítség, aki segít eligazodni a felnőtt világban és akihez tanácsért fordulhatsz, aki törődik veled, akinek DOLGA, hogy tartsa Veled a kapcsolatot. Ebben az életkorban inkább az ügyintézés, jogi környezet, pénzügyi támogatások, stb., amiben leginkább szükséged van egy felnőttre. Ha minden igaz, ez jár neked, kérdezz utána!
Ne vegyél nagyobb terhet a válladra, mint feltétlenül szükséges!
Én nagyon melletted állok, és írjál nyugodtan, ha akarsz!
" Össze gyűjtenék egy olcsó autóra és hétvégente beugrós futárnak is mehetnék főállás mellett."
Arra is gondolj, hogy inkább egy olyan jogi keretet válassz a tevékenységednek, ahol a munkaeszközt - pl. autó leírhatod költségként. Az anyagi öngyilkosság, ha mindent megveszel ADÓZOTT NETTÓ JÖVEDELEMBŐL, adóval terheltem, ami munkához kell, nem a saját szolgálatodra.
Van az önkormányzatnál jogi tanács ingyen.
23: Nem tart el a gyám, hanem azt csinálja, amit írtam.:)
De amúgy eltarthatna az állam, ha állami gondozásba és nappali iskolába mennél.
Szerintem. Azért kéne megkérdezni. Nem dolgozom azon a területen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!