Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi lehet az oka hogy nem...

Mi lehet az oka hogy nem válaszolnak?

Figyelt kérdés
2 héten belül több mint 60 állás hirdetésre jelentkeztem és nem kaptam 1x sem visszajelzést. Mindegyik fuvaros/áruszállítói munka. 20 éves vagyok, egész évben fuvarozással foglalkoztam (napi 500-700km) belföldön és egyszer külföldre (Franciaországba). Van érettségim, beszélek angolt és így sem. Sima B kategóriám van, nyilván olyan munkákra is jelentkeztem. Mi lehet az oka?

2018. okt. 30. 20:13
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Érdemes lenne családsegítővel konzultálnod, ilyen esetben még gyámot is kaphatsz, hiszen a szülő is köteles eltartani a gyerekét ha nappalin tanul, 25 éves koráig, ezért szerintem az állam is nyúlt ebben segítséget.

Szóval gondold meg és vedd igénybe, amit kapsz. Egy melléd rendelt felnőtt is nagy segítség, aki segít eligazodni a felnőtt világban és akihez tanácsért fordulhatsz, aki törődik veled, akinek DOLGA, hogy tartsa Veled a kapcsolatot. Ebben az életkorban inkább az ügyintézés, jogi környezet, pénzügyi támogatások, stb., amiben leginkább szükséged van egy felnőttre. Ha minden igaz, ez jár neked, kérdezz utána!

Ne vegyél nagyobb terhet a válladra, mint feltétlenül szükséges!

Én nagyon melletted állok, és írjál nyugodtan, ha akarsz!

2018. nov. 1. 14:25
 22/26 anonim ***** válasza:

" Össze gyűjtenék egy olcsó autóra és hétvégente beugrós futárnak is mehetnék főállás mellett."

Arra is gondolj, hogy inkább egy olyan jogi keretet válassz a tevékenységednek, ahol a munkaeszközt - pl. autó leírhatod költségként. Az anyagi öngyilkosság, ha mindent megveszel ADÓZOTT NETTÓ JÖVEDELEMBŐL, adóval terheltem, ami munkához kell, nem a saját szolgálatodra.

Van az önkormányzatnál jogi tanács ingyen.

2018. nov. 1. 14:32
 23/26 A kérdező kommentje:
Gyám? Dehogy..20 éves leszek decemberben. 20 évesként nem társulok be máshoz hogy "na akkor tatsatok el mert szerencsétlen vagyok". Nekem voltak és vannak szüleim, igaz, mincsenek itt. Számolgatok, amennyi rezsim van és kajára költök, 4 hónapig eltufok lenni. Addig meg remélem találok valamit. Egyetemre minden féle képp szeretnék menni, 26 éves koromig ráérek.
2018. nov. 1. 15:54
 24/26 A kérdező kommentje:
Csak akkor tudom leírni ha válalkozásom van, igaz? Magánszemélyként nem tudom leîrni költségként ha jól tudok.
2018. nov. 1. 15:55
 25/26 anonim ***** válasza:

23: Nem tart el a gyám, hanem azt csinálja, amit írtam.:)

De amúgy eltarthatna az állam, ha állami gondozásba és nappali iskolába mennél.

Szerintem. Azért kéne megkérdezni. Nem dolgozom azon a területen.

2018. nov. 1. 21:09
 26/26 anonim ***** válasza:
24: De, le lehet. Azért kéne megkérdezni jogásztól, önkormányzattól, ezt a tevékenységet milyen formában tudod végezni. Mert tevékenységfüggő.
2018. nov. 1. 21:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!