Mi lehet az oka hogy nem válaszolnak?
Figyelt kérdés
2 héten belül több mint 60 állás hirdetésre jelentkeztem és nem kaptam 1x sem visszajelzést. Mindegyik fuvaros/áruszállítói munka. 20 éves vagyok, egész évben fuvarozással foglalkoztam (napi 500-700km) belföldön és egyszer külföldre (Franciaországba). Van érettségim, beszélek angolt és így sem. Sima B kategóriám van, nyilván olyan munkákra is jelentkeztem. Mi lehet az oka?2018. okt. 30. 20:13
2/26 A kérdező kommentje:
Például itt van mellettem a Bárdi, sírnak hogy nincs söfőr, minden hónapban kirakják hogy keresnek söfőr, minden hónapban jelentkezem, nem kis tapasztalattal, erre mindig ugyan azt az automatikus levelet kapom hogy mást választottak. Ez megy durván 6 hónapja. Ha mást választottak, miért sírnak hogy nincs söfőr és miért rakják ki minden hónapba?
2018. okt. 30. 20:34
3/26 anonim válasza:
Attól hogy hiány van, még a cégek válogatnak.
4/26 anonim válasza:
személyesen nem próbáltál bemenni?
5/26 A kérdező kommentje:
Személyesen is voltam, hisz itt van a szomszédban. Mindig azt mondják hogy szólnak a főnöknek, hátra mennek, várakoztatnak 10-15percig aztán azt mondják hogy nincs bent. Miközben az autója ott van a parkolóban. Kezdem feladni azt hogy fogok dolgozni. Söför munkákon kívüli jelentkezéssel már a 250 jelentkezést is áthaladtam.
2018. okt. 30. 20:52
6/26 anonim válasza:
Gondolom normalis munkaerot keresnek te meg nem vagy az
7/26 A kérdező kommentje:
És ez miben nyilvánul meg? Érettségi a kezemben, nem iszom, nem drogozom, nem cigizem és mivel katonának készültem, a fegyelmet és a tiszteletadást belém verték már a kezdetektől. Tudok helyesen írni, van tapasztalatom belföldön és külföldön. Igen, fiatal vagyok 20 évesként de ez csak nem akkora nagy hátrány.
2018. okt. 30. 20:58
8/26 anonim válasza:
Ha napokig nem lenne mit enned, ráfanyalodnál a lócitromra? Ugye, hogy nem. Hiába ajánl minden nap valaki egy tálcával. Aztán lehet, hogy eljön az a pont, hogy most már akár ez is jöhet, akkor is megeszed, de amíg csak lehet, megpróbálod kihúzni enélkül.
Pont ugyanígy működnek a vállalkozások is.
9/26 A kérdező kommentje:
És miből látni ha egy ember úgy ahogy van szar és alkalmatlan a munkára? Hiába hogy nem 8 általánosa van (mint a legtöbb söfőrnek) és hogy van tapasztalata. Ez miből szűrhető le? Mert ha ezt részeletesen leírnád, akkor úgy próbálkoznék.
2018. okt. 30. 21:05
10/26 anonim válasza:
Nem lehet, hogy illegálisan akarnak foglalkoztatni? Te meg talpraesett és tájékozott vagy, felnyomnád őket és még kártérítést is kiperelnél belőlük, ha ilyen szituba hoznának.
Balekokat keresnek első sorban, nem jó munkaerőt...
(?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!