Amikor megkérdezik a bérigényt, de ők nem válaszolnak hogy reális e vagy sem, annyit adnak amennyit kérek ha esetleg felvesznek? VAgy amennyi náluk az adott pozícióért jár? (Multi)
Figyelt kérdés
2016. febr. 25. 15:40
1/3 anonim válasza:
Nekem még soha egy állásinterjúmon sem reagáltak semmit arra, amikor bemondtam a bérigényt. Mindig csak felírták.
Amúgy mindig megkaptam amit kértem.
2/3 anonim válasza:
Bérigény túl van misztifikálva, ha reális mondasz akkor azt kapod, ha többet de tetszel nekik megmondják hogy ők mennyire gondoltak és vagy elfogadod vagy nem. Kevesebbet sosem szabad mondani.
3/3 anonim válasza:
Ha sokkal többet mondtál, mint amire ők gondoltak, akkor kiestél. Ha csak kicsivel mondtál többet, akkor felajánlják, amire ők gondoltak, aztán vagy elfogadod, vagy nem.
Ha kevesebbet mondasz, akkor vagy nem vesznek fel, vagy annyit adnak, amennyit kértél, vagy pedig kicsit ráígérnek. Ez utóbbiról is többször hallottam.
Amúgy multinál általában nem mondják meg, hogy reális-e a bérigényed. Semmi értelme, de ez a protokoll.
Külföldön van ahol már a hirdetésben kiírják. Tisztább ügy, aki nem vállalná ennyiért nem is jelentkezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!