Bruttó 300 ezer reális? Lent
Behívtak állásinterjúra, és valószínűleg megkérdezik majd a bérigényemet. Vidéki megyei jogú város, nemzetközi kapcsolatokkal rendelkező, kb 500 főt foglalkoztató nagyvállalat keres logisztikust,gazdasági diplomával, felsőfokú német nyelvtudással ( előny az angol, én beszélek angolul is)minimális tapasztalat kell csak, nekem csak pár hónapos van.
Feladatok: kapcsolattartás (vevők, beszállítók), ártárgyalások, áruk rendelése, készlet és folyamatoptimalizálás, fuvarszervezés, kapcsolódó adminisztráció.
Reális. És indoklásként elmondhatod, hogy eddig mennyit kerestél és az alá nem szívesen mennél.
Egyébként ha hasonló cégnél, hasonló szinten dolgozik ismerősöd, akkor tőle is érdeklődhetsz.
Ha eddig 280at kaptal, akkor mondj 400at.
Aztan ha nagyon forgatjak a szemuket akkor megkerdezheted hogy ok mennyit gondoltak.
köszönöm!
Nem tudom ki pontozott le majdnem mindenkit...bár az 500 ezret túlzásnak érzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!