Beadtam a BOSCH-hoz a jelentkezésem szakmai gyakorlatra, menyi idő amíg válaszolnak? Mert már 3 hete beadtam? Várjak még rájuk?
Figyelt kérdés
2016. márc. 28. 10:10
1/7 anonim válasza:
Felejtős... :D
pár napon belül jeleznének, ha érdekelné őket.
2/7 A kérdező kommentje:
És annyit se írnak vissza hogy "nem felelt meg" vagy valami?
2016. márc. 28. 12:26
3/7 anonim válasza:
A nem jelentkeznek a nem feleltél meg.
4/7 anonim válasza:
Ha nem akarnak felvenni, nem szoktak senkit értesíteni, majd megszokod.
5/7 A kérdező kommentje:
Értem, csak azért kérdeztem ,mert volt olyan ismerősöm akit 3 hónap múlva hívtak vissza, igaz nem ez a cég!
2016. márc. 28. 19:53
6/7 anonim válasza:
tapasztalatbol mondom a BOSCH nem ilyen. Ha két napon belül nem telefonálnak akkor a kukádban a jelentkezésed
7/7 anonim válasza:
Ha a kiválasztási időszak lezárult, kapsz majd "köszönjük, de nem Önre esett a választás" automatikus üzenetet. Nekem eddig így volt.
Viszont most, hogy behívtak interjúra, több mint 2 hete küldtem el az önéletrajzomat.
Azóta voltam már kétszer is bent, most van a végső forduló és tudom, hogy összejött! Jippi :)
Szóval nem lehet tudni csak az eltelt idő alapján.
Véleményem szerint egy ilyen nagy cégnél lassabban mennek a dolgok, illetve van kiből válogatni. Valamint ha valaki kibukik, kell ember sokan vannak, azaz ideiglenesen szét tudják osztani a feladatot.
Én ezt így gondolom.
Ne add fel, simán szólhatnak még! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!