Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Teljesen el vagyok keseredve!...

Teljesen el vagyok keseredve! A kolléganőm "csal? "

Figyelt kérdés

Van egy kolléganőm, aki nem a legkedvesebb fajta, sőt! Eddig úgymond egy szinten voltunk, de most elment gyes-re a főnökasszony, és rajtam kívül ő pályázta meg a pozíciót. Ezzel alapból semmi probléma sincs, az ügyvezető asszony nem hagyná jóvá ezt, hiszen nekem sokkal több tapasztalatom van, idősebb is vagyok, régebb óta vagyok itt, a papírforma szerint nekem kellene kapnom.

De nemrég megtudtam, hogy a kolléganőm összejött az ügyvezető unokaöccsével!!!! Ha ezek után megnyeri az állást, egy kígyó alá kerülök, és gyötrelem lesz a munkám. A családban sajnos én vagyok az, aki többet keres, és a környéken nincs más munkalehetőség, de nem szeretnék így élni, elveszettnek érzem magam.

A férjem bíztat, szerinte szakmai alapon fognak dönteni, de szerintem túlzottan optimista...

2018. okt. 28. 20:15
 1/10 A kérdező kommentje:

Az igazi kérdés lemaradt...

Ha megtörténik a rossz, ez ellen lehet tenni valamit? Jogilag megállja a helyét? Sajnos nem egy multiról van szó, ez egy kkv..

2018. okt. 28. 20:17
 2/10 anonim ***** válasza:
28%
Ezért hívhatják versenyszférának, aki jobban tapos-az nyer. Megszok-megszöksz. Bár gondolom nem mondtam semmi újat.
2018. okt. 28. 20:22
 3/10 anonim ***** válasza:
65%
Akkor is elhajtanak ha butább lennél ...
2018. okt. 28. 20:35
 4/10 anonim ***** válasza:
73%
Ha profiorientált a cég és profi akkor szakmai alapon döntenek. Ha nem akkor nem, nem tudsz mit csinálni. Nálunk a főnököm az unokatestvérét vette fel, de 3 hét után elküldte mert nem dolgozott jól.
2018. okt. 28. 20:52
 5/10 anonim ***** válasza:
48%
Sajnos, igazad lehet Kérdező. Ez független, hogy verseny- vagy közszféra. Az én esetemben anyuci benyalta a gyerekét kisfőnöknek, aki mind szakmailag, mind emberileg nem alkalmatlan rá. Megkeserítette az életünket, de legfőbben az enyémet, volt is szakmai féltékenység rendesen...Hiába a szakmai tudás, ami kelleni is fog, a pozícióra akkor sem biztos, hogy téged raknak, viszont jól ki akarnak használni, mert Te értesz a munkához jobban.
2018. okt. 28. 21:01
 6/10 anonim ***** válasza:
47%
*nem alkalmas, vagyis alkalmatlan (nem is értettem, miért javítottam)
2018. okt. 28. 21:13
 7/10 Estádio de Felchút ***** válasza:
63%
Neked itt reszeltek. Izé, meszeltek.
2018. okt. 28. 21:30
 8/10 anonim ***** válasza:
95%
Ha normális a cég akkor nem "sógor, rokon, koma" alapon döntenek, de... Magyarországon ilyen cég nincs (kivéve persze a külföldi multikat?). A kkv-k nagy része így működik, nem szakmai alapon döntenek. Sőt! Még a nagyobb cégek sem!
2018. okt. 29. 07:28
 9/10 anonim ***** válasza:
73%
Azért én miért lettem lepontozva, csak mert tényeket közöltem. 😒 Gratulálok! 😡
2018. okt. 29. 15:23
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
A külföldi multikban is megy az uram-bátyám beteszem a legjobb helyekre. Amúgy eddig csak jó válaszok jöttek, a sok suttyó pedig lepontozza őket valamiért.
2018. okt. 29. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!