Teljesen el vagyok keseredve! A kolléganőm "csal? "
Van egy kolléganőm, aki nem a legkedvesebb fajta, sőt! Eddig úgymond egy szinten voltunk, de most elment gyes-re a főnökasszony, és rajtam kívül ő pályázta meg a pozíciót. Ezzel alapból semmi probléma sincs, az ügyvezető asszony nem hagyná jóvá ezt, hiszen nekem sokkal több tapasztalatom van, idősebb is vagyok, régebb óta vagyok itt, a papírforma szerint nekem kellene kapnom.
De nemrég megtudtam, hogy a kolléganőm összejött az ügyvezető unokaöccsével!!!! Ha ezek után megnyeri az állást, egy kígyó alá kerülök, és gyötrelem lesz a munkám. A családban sajnos én vagyok az, aki többet keres, és a környéken nincs más munkalehetőség, de nem szeretnék így élni, elveszettnek érzem magam.
A férjem bíztat, szerinte szakmai alapon fognak dönteni, de szerintem túlzottan optimista...
Az igazi kérdés lemaradt...
Ha megtörténik a rossz, ez ellen lehet tenni valamit? Jogilag megállja a helyét? Sajnos nem egy multiról van szó, ez egy kkv..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!