Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyibe kerülne egy 500...

Mennyibe kerülne egy 500 oldalas angol könyvet magyarra fordíttatni?

Figyelt kérdés
Anglisztika szakos hallgató vagyok, és egy ismerősöm felajánlotta hogy fizet nekem ha lefordítok neki egy angol könyvet magyarra, mennyit kellene elkérnem érte? Nem akarom lehúzni, de azért számítok valami rendes pénzre érte mert elég sok szabadidőmet elvenné, köszi a válaszokat!

2018. aug. 30. 20:53
 1/7 anonim ***** válasza:
55%
Karakterenként 1-1,5 Ft+áfa volt tíz éve a fordítás ára, azóta nem fordítottam.
2018. aug. 30. 21:25
 2/7 anonim ***** válasza:
13%
Havernak haveri árt
2018. aug. 30. 23:00
 3/7 anonim ***** válasza:
63%
Azert ilyennel bele lehet futni copyright, vagy szellemi tulajdonjog sertesbe. A konyvek belso boritojan altalaban rajta van, hogy a szerzo elozetes hozzajarulasa nelkul mit lehet csinalni a konyvvel.
2018. aug. 31. 00:12
 4/7 anonim ***** válasza:
81%

500 oldalt elolvasni az 1000 perc, 16,67 óra, 500 oldalt legépelni 50 000 perc, ez pedig 83,33 óra, 100 munkaórát jelent.

Nálad mennyit ér 1 óra Ft-ban????? Fogod ezt az összeget és beszorzod 100-al és meg is van a válaszodra a pontos érték!

Haveroméknál segítettem építkezésen, munka után 17.10-re mentem hozzájuk és este 8 körül vacsizás, szendvicsezés a csapattal, 9-re hazaértem fürdés, fekvés, 6-kor kelés és ismétlés, szombaton 8-tól 8-ig, vasárnap nem mentem. Mindezt most hétfőig, totál 87 órát segítettem és nem kértem pénzt sem, erre a hétfői napon összefutottunk a benzinkúton, ahol egy balf... a meglökött és a kártyám beleesett a csatornába, kénytelen voltam 18 780Ft-ot kérni tőlük, de kihangsúlyoztam, hogy csak kölcsönbe!

Kaptam, de később elhordtak mindennek, a felesége szerint kihasználom, a volt haver szerint bunkó vagyok a szerelmével, meg ha ma nem mentem dolgozni, miért nem mentem eddig, kihasználom őket, WTF...

Még aznap megadtam a tartózásomat, de nem volt kedvem ingyen melózni többet, amin ismét kiakadtak. Asszonyka azzal fenyegetett feljelent és beperel, csak én hülye nem értettem, mit követhettem el, azon kívül, hogy balekként ingyen melóztam :)

2018. aug. 31. 07:08
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Elírtam 5000perc, de az továbbra is 83,33óra!
2018. aug. 31. 07:10
 6/7 anonim ***** válasza:
75%
4-es, ez nagyon durva. :/
2018. aug. 31. 07:14
 7/7 anonim ***** válasza:
49%
Baráti áron 100-120 ezer. Feltéve, hogy nem ütközik semmilyen akadályba (copyright).
2018. aug. 31. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!