Miért hátráltatja a munkaügyi központ a munkanélkülieket?
Órákig kell az ajtó előtt várakozni (hóban, fagyban, sárban, esőben) mire kinyitják az ajtót. Az embereket lenézik, sokszor lekezelőek az ügyintézők, s még többször azt sem tudják, hogy mit kell csinálni. Ha kérdezek valamit, akkor arra sosem kapok egyértelmű választ vagy nem tudják ők sem.
Állásajánlatot még sosem kaptam, semmilyen segítséget nem adnak abban, hogy mihamarabb el tudj helyezkedni. A honlapjukon fent lévő álláshirdetések nem egyeznek meg az általuk minden nap kinyomtatott és a központban kifüggesztett álláshirdetésekkel. Ha pontosabban rákerestettem egy-egy állásra, akkor mást is tudott mondani, mint a papíron szerepel, de ha otthonról szerettem volna ugyanezt megnézni az AFSZ honlapján, akkor ott a töredékét sem mutatta, mint az információs hölgynél.
Szerintem se energiájuk, se kapacitásuk nincs arra, hogy a regisztráción kívül még állást is ajánljanak, csak azt nem értem, hogy akkor erre miért nem vesznek fel embert?
Elegem van a munkaügyisekből...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!