Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Minimálbérre való bejelentést...

Minimálbérre való bejelentést vállalnád?

Figyelt kérdés

Mondjuk ügyvezető arcrebbenés nélkül mondja, hogy eghh minden magyar így csinalja.

Minimálra bejelentés, plusz zsebbe, túlóra van, az is zsebbe.

2018. aug. 2. 11:42
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
0%
Vállalnám. Egyrészről itt Keleten végzettségtől függetlenül a protekció az úr. Nekem nincs protekcióm, így örülhetek, ha van munkám. Másrészről az, hogy mennyire vagyok bejelentve, egy cseppet sem érdekel, ha kifizet a megállapodás szerint.
2018. aug. 3. 13:01
 22/24 anonim ***** válasza:
19%

#15 vagyok

"Tehat te feketen dolgoztatsz, es a pszichopatias hozzaallasoddal meg nagyzolsz is a neten." - Vicces, mert ha felhívok egy markolóst mond 12 ezres órabért árokásásra (persze számla nélkül, pedig bejelentett vállalkozó), és azért nem mer 13 ezret kérni, mert akkor inkább 4 embert összeszedek a hajléktalanszállón, és olcsóbban kiássák kézzel-lábbal.

Hiába pontoztatok le, így működik a kapitalizmus - amíg feketén a hajléktalan 500 Ft órabérért dolgozik, ő diktál..

Ha majd a hajléktalan közli, hogy 700, na akkor emelkednek a bejelentett bérek is.

Amúgy Keleten a kis falukban nincs is olyan kifejezés, hogy "bejelentés, meg feketemunka" ott ha kell ember bemész egy kocsmába, és jelentkeznek 20-an (ott vagy közmunka van, vagy semmi, az emberek max a TSZ földből ássák ki a vasat, vagy sörösdobozt gyűjtenek).

2018. aug. 3. 14:30
 23/24 A kérdező kommentje:

tehát te HAJLÉKTALANOKKAL feketézel?

Ha ez így van, ez r..dtúl pszichopata. Remélem jól alszol a lelkiismereted nélkül

2018. aug. 3. 14:48
 24/24 anonim ***** válasza:
0%

Egy ingatlankereskedőnek dolgozom, mondhatni én vagyok az alvállalkozó (telektakarítás, favágás, földmunka, bontás, betonozás, és minden egyéb...)

A rendes munkások 3x árat érnek, elhúzzák, aggódnak, stb. egyszerűen nem lehet velük haladni! Amellett épp nem érnek rá, és persze számlát nem adnak!

A hajléktalanok ÖRÖMMEL JÖNNEK DOLGOZNI, mégis mit csináljanak egész nap?! Általában ha 2 ember kell, jelentkeznek 5-en, amellett remekül dolgoznak, értenek hozzá, nem aggódnak, lehet velük haladni.

Fura, de mások nem alkalmazzák őket, mert "nincs lakása" és "ült börtönben" - mégis mit számít?

2018. aug. 4. 17:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!