Minimálbérre való bejelentést vállalnád?
Mondjuk ügyvezető arcrebbenés nélkül mondja, hogy eghh minden magyar így csinalja.
Minimálra bejelentés, plusz zsebbe, túlóra van, az is zsebbe.
#15 vagyok
"Tehat te feketen dolgoztatsz, es a pszichopatias hozzaallasoddal meg nagyzolsz is a neten." - Vicces, mert ha felhívok egy markolóst mond 12 ezres órabért árokásásra (persze számla nélkül, pedig bejelentett vállalkozó), és azért nem mer 13 ezret kérni, mert akkor inkább 4 embert összeszedek a hajléktalanszállón, és olcsóbban kiássák kézzel-lábbal.
Hiába pontoztatok le, így működik a kapitalizmus - amíg feketén a hajléktalan 500 Ft órabérért dolgozik, ő diktál..
Ha majd a hajléktalan közli, hogy 700, na akkor emelkednek a bejelentett bérek is.
Amúgy Keleten a kis falukban nincs is olyan kifejezés, hogy "bejelentés, meg feketemunka" ott ha kell ember bemész egy kocsmába, és jelentkeznek 20-an (ott vagy közmunka van, vagy semmi, az emberek max a TSZ földből ássák ki a vasat, vagy sörösdobozt gyűjtenek).
tehát te HAJLÉKTALANOKKAL feketézel?
Ha ez így van, ez r..dtúl pszichopata. Remélem jól alszol a lelkiismereted nélkül
Egy ingatlankereskedőnek dolgozom, mondhatni én vagyok az alvállalkozó (telektakarítás, favágás, földmunka, bontás, betonozás, és minden egyéb...)
A rendes munkások 3x árat érnek, elhúzzák, aggódnak, stb. egyszerűen nem lehet velük haladni! Amellett épp nem érnek rá, és persze számlát nem adnak!
A hajléktalanok ÖRÖMMEL JÖNNEK DOLGOZNI, mégis mit csináljanak egész nap?! Általában ha 2 ember kell, jelentkeznek 5-en, amellett remekül dolgoznak, értenek hozzá, nem aggódnak, lehet velük haladni.
Fura, de mások nem alkalmazzák őket, mert "nincs lakása" és "ült börtönben" - mégis mit számít?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!