Minimálbérre való bejelentést vállalnád?
Figyelt kérdés
Mondjuk ügyvezető arcrebbenés nélkül mondja, hogy eghh minden magyar így csinalja.
Minimálra bejelentés, plusz zsebbe, túlóra van, az is zsebbe.
2018. aug. 2. 11:42
2/24 anonim válasza:
Ha nagyon jól fizet, talán, de aki ilyen spúr biztos nem fizet jól.
3/24 anonim válasza:
Biztosan nem, ugyanis ez a részedről is adócsalás, hiszen ezt aligha fogod bevallani.
4/24 A kérdező kommentje:
Nem fizetne jol.
En max gaznak tartom, hogy maga a vezeto nagyzol azzal, hogy de jol megy, negy embert is felvesznek stb, aztan az arcomba nyomja, hogy btw minimalberre bejelentes es mutyika
2018. aug. 2. 12:09
6/24 anonim válasza:
Sajnos igaza van, tényleg mindenhol ez van. És ez még a jobbik eset, van aki egyáltalán nem is jelent be.
7/24 A kérdező kommentje:
Nincs mindenhol igy! Sot! Sokszor interjun kijelentik hogy naluk teljes bejelentes van stb
2018. aug. 2. 12:37
9/24 anonim válasza:
Igen. És tudom, hogy adócsalás részese vagyok. De a szükség nagy úr. Ha nincs mit enni, akkor az ember önbecsülése is éhezik.
10/24 A kérdező kommentje:
8.
nem nem a balázs vagyok. Tudom kiről írsz, én is röhögök rajta. de ez most mellé ment
2018. aug. 2. 13:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!