Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Minimálbérre való bejelentést...

Minimálbérre való bejelentést vállalnád?

Figyelt kérdés

Mondjuk ügyvezető arcrebbenés nélkül mondja, hogy eghh minden magyar így csinalja.

Minimálra bejelentés, plusz zsebbe, túlóra van, az is zsebbe.

2018. aug. 2. 11:42
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
13%
A KKV-oknák sajnos sokszor találkozik ezzel az emberek. :(
2018. aug. 2. 14:43
 12/24 anonim ***** válasza:
38%
Én simán bevállalnám.
2018. aug. 2. 15:22
 13/24 anonim ***** válasza:
20%

Én azt mondanám neki, hogy inkább kiszámlázom. Ne jelentgessen minimálbérre...

Csinálsz egy KATA-s EV-t, elkéred a nettód felett az emelt járulékot (75k/hó) és kész.

Évi 12 millát számlázhatsz. (arra figyelj, h ne csak ennek az egy cégnek, hanem még legalább 2-nek legyen kibocsátott számlád!)

2018. aug. 2. 15:31
 14/24 A kérdező kommentje:
a kata a másik mutyi, amit a cégek elvárnak, hogy meglegyen. Inkább nem fizetnek járulékot, fizesd te magadnak....
2018. aug. 2. 15:42
 15/24 anonim ***** válasza:
41%

Egy álláshirdetésre jelentkeznek 100-an, 20-an elvállalnák minimálbérre, 10-en még bejelentés nélkül is - vagyis aki nem vállalja, az kereshet tovább munkát...

Amúgy a feketemunka (csöves 500 Ft/óráért eljön ásni), és a feketeárú (bizonytalan eredetű tűzifa) irányítja a piacot - anélkül minden összeomlana :)

27/F vállalkozó

2018. aug. 2. 20:34
 16/24 anonim ***** válasza:
43%

A következő részt ma már a negyedik kérdésnél olvastam:

"maga a vezeto nagyzol azzal, hogy de jol megy, negy embert is felvesznek stb, aztan az arcomba nyomja, hogy btw minimalberre bejelentes"

Miért nem korábbi kérdéseidnél beszélgetsz, miért kell ennyiszer kiírni?

2018. aug. 2. 21:04
 17/24 A kérdező kommentje:

Utolso te valami gyakorikerdesek csendor vagy, es egesz nap kerdeseket olvasol?

Ne zavarjon hogy tegnap regisztraltam, nemhogy kerdezgessek orankent. Foglald el magad valamivel.

2018. aug. 2. 21:39
 18/24 A kérdező kommentje:

15.

Tehat te feketen dolgoztatsz, es a pszichopatias hozzaallasoddal meg nagyzolsz is a neten. Foleg a torvenyserteseddel. Majd aztan jon a nav...

2018. aug. 2. 21:47
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem vállalnám. Onnét kezdve nincs semmi garancia, hogy meg is kapod a "zsebpénzt". Minimálbérre vagy bejelentve, teljesen ki leszel szolgáltatva. Ráadásul (részben) pont az ilyen munkáltatók miatt ilyen rohadt magasak a különböző járulékok. Ha mindenki befizetné a nyamvadt adókat és nem ott csalna ahol tud, talán nem annak a néhány tisztességes cégnek, vállalkozónak kellene eltartania az országot és kicsivel mindenki jobban járna. De erre még nem jöttek rá...
2018. aug. 3. 07:55
 20/24 A kérdező kommentje:

19

Ugyan igy gondolom. Altalaban nem azert mutyizik, mert a csod szelere kerulne ha teged felvenne. Akkor vegyen fel negy, vagy hat oraba embert, kevesebb fizetesert, feladatert, de kevesebb jarulekkal stb.

En is tapasztaltam csaladi kisvallalkozasban, hogy az interjun mekkora kabitas ment, hogy regen vezetok voltak blabla, aztan zsebbe azzal az indokkal, hogy fiatal vagyok es nem lesz nyugdijam. Aztan meg hallgattam milyen felujitast csinaltak a hazukon, meg milyen karvanylapos furdocsempevel, meg majdnem minden nap ettermeztek stb. Erre persze van penz.

Nincs penze ra? Akkor ne vegyen fel embert. Senki sem kerte, hogy vallalkozzon.

2018. aug. 3. 09:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!