Minimálbérre való bejelentést vállalnád?
Mondjuk ügyvezető arcrebbenés nélkül mondja, hogy eghh minden magyar így csinalja.
Minimálra bejelentés, plusz zsebbe, túlóra van, az is zsebbe.
Én azt mondanám neki, hogy inkább kiszámlázom. Ne jelentgessen minimálbérre...
Csinálsz egy KATA-s EV-t, elkéred a nettód felett az emelt járulékot (75k/hó) és kész.
Évi 12 millát számlázhatsz. (arra figyelj, h ne csak ennek az egy cégnek, hanem még legalább 2-nek legyen kibocsátott számlád!)
Egy álláshirdetésre jelentkeznek 100-an, 20-an elvállalnák minimálbérre, 10-en még bejelentés nélkül is - vagyis aki nem vállalja, az kereshet tovább munkát...
Amúgy a feketemunka (csöves 500 Ft/óráért eljön ásni), és a feketeárú (bizonytalan eredetű tűzifa) irányítja a piacot - anélkül minden összeomlana :)
27/F vállalkozó
A következő részt ma már a negyedik kérdésnél olvastam:
"maga a vezeto nagyzol azzal, hogy de jol megy, negy embert is felvesznek stb, aztan az arcomba nyomja, hogy btw minimalberre bejelentes"
Miért nem korábbi kérdéseidnél beszélgetsz, miért kell ennyiszer kiírni?
Utolso te valami gyakorikerdesek csendor vagy, es egesz nap kerdeseket olvasol?
Ne zavarjon hogy tegnap regisztraltam, nemhogy kerdezgessek orankent. Foglald el magad valamivel.
15.
Tehat te feketen dolgoztatsz, es a pszichopatias hozzaallasoddal meg nagyzolsz is a neten. Foleg a torvenyserteseddel. Majd aztan jon a nav...
19
Ugyan igy gondolom. Altalaban nem azert mutyizik, mert a csod szelere kerulne ha teged felvenne. Akkor vegyen fel negy, vagy hat oraba embert, kevesebb fizetesert, feladatert, de kevesebb jarulekkal stb.
En is tapasztaltam csaladi kisvallalkozasban, hogy az interjun mekkora kabitas ment, hogy regen vezetok voltak blabla, aztan zsebbe azzal az indokkal, hogy fiatal vagyok es nem lesz nyugdijam. Aztan meg hallgattam milyen felujitast csinaltak a hazukon, meg milyen karvanylapos furdocsempevel, meg majdnem minden nap ettermeztek stb. Erre persze van penz.
Nincs penze ra? Akkor ne vegyen fel embert. Senki sem kerte, hogy vallalkozzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!