Gáz, ha most végeztem a BGE-n, és rohadtul nem értem, hogy mit vakerálnak össze angolul az álláshirdetésekben? 😂
"Tesco nem szupermarket hanem benzinkút mert kb 3 helyen azt is üzemeltet??"
Nem, ez most olyan, mintha azt a benzinkutat szupermarketnek hívnád, csak azért, mert a tesco egy szupermarket.
A morgan stanley egy szolgáltató központot üzemeltet itt, akár tetszik akár nem. A szolgáltató központ nem más, mint amikor egy cég az operatív feladatait olcsóbb, de jól képzett országba outsourcingolja.
Ez lehet logisztikai, pénzügyi vagy service desk feladatok, nyilván utóbbira gondolsz, amikor nyelveket beszélő bölcsészeket hajtogatod, de ez csak egy kis része. Ha matematikai modellezésekkel fogalkozó osztályát helyezi ki, és 7 számjegyű a fizetésed, attól még ugyan úgy egy ssc, és amerikai munkatársad még mindig a háromszorosát keresi mint te (alsóhangon).
Ez nyilván egy hatalmas cégnek éri csak meg, nem is értem hogy gondolod elméletileg diplomásként, hogy kis gagyi cégek alkalmasak erre. Általában fortune 1000 listás cégek csinálják ezt.
Az McKinsey hajtogatása meg totális tudatlanságodról tanúskodik csak, gondolom olvastad, hogy milyen menő cég és milyen rohadt sokat fizetnek.
Az egy stratégiai menedzsment tanácsadó cég, szintén nagy magyar ügyfelekkel mint a MOL vagy OTP, semmi köze a témánkhoz.
"SSCk alltalaban nevenincs cégek"
Hát igen, a BT, Bp, Citi, GE, Ford, Diageo, Emirates, Exxonmobil, IBM, Huawei, Nokia, Lufthansa, Roche, Sap, T-Systems, Vodafone, WHO ÉS MORGAN STANLEY (vagy MSCI...) már csak ilyen noname csicska cégek.
Egy ssc-ben ugyan úgy vannak programozók, mérnökök, pénzügyesek, logisztikusok, marketingesek stb. nem csak anglisztika szakos ügyfélszolgálatosok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!