Gáz, ha most végeztem a BGE-n, és rohadtul nem értem, hogy mit vakerálnak össze angolul az álláshirdetésekben? 😂
Figyelt kérdés
Meg van a közép nyelvvizsgám, de annyi szakszavakat használnak az ilyen multik, meg röviditéseket, hogy full kínai egy álláshirdetésnek kb. a fele.2018. júl. 26. 22:26
41/100 anonim válasza:
amúgy meg tökmindegy, hogy ki végzett ott, ha a pápa végeztt volna itt bill gates meg hawking de te nem tudsz angolul, akkor sem lenne jó állásod:D
42/100 anonim válasza:
ez tény
de akár elte doktorid ia lehet ha csak papírod van az egyetem csak segít tanulni
43/100 anonim válasza:
Most úgy mondod, mintha te ezeknek az embereknek a szintjén lennél, közben meg egy álmodozó csöves vagy.
Én nem vagyok proli, mert nem járok plázacica és valóságshowhős képző proli minimumponttalfelvagyvéve' bge-re, hanem CORVINUSRA
Te is mutatod a stílusoddal, hogy milyen alacsony a színvonal ott. :)
Olyan az épülete mint egy romos szakmunkásképző, proli szar.
44/100 anonim válasza:
persze akkor te nagyon ügyes vagy hogy így tudsz gyűlölködni sokkal jobban mint mások biztos értékelik majd
45/100 anonim válasza:
tudod a munkahelyen... ahol annyit kérdeznek hogy mennyi és milyen a munkatapasztalata milyen nyelven beszél
nem azt hogy kit tud utálni de nagyon
46/100 anonim válasza:
Te még magyarul sem nagyon tudsz...
47/100 anonim válasza:
corvinusz bme a többi szr
csak mérnökinfóforeverbest a többi szr
ezt olvasni itt már évek óta
48/100 A kérdező kommentje:
2018. aug. 21. 19:25
49/100 anonim válasza:
Figyu, ha a kiskacsa belefullad a tóba mert nem tud úszni akkor nem a tó a hlye
50/100 anonim válasza:
5+ ev tapasztalatod nemhiszem hogy van szóval felejtős alapon - szívesen a fordításért. Amúgy meg teljesen érthető max 1-2 szóban nem vagyok biztos mert nem ez a szakterületem és sosem kellett használnom (mint ahogy a magyarban is vannak ilyen szavak) de 99.999999% ban érthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!