Gáz, ha most végeztem a BGE-n, és rohadtul nem értem, hogy mit vakerálnak össze angolul az álláshirdetésekben? 😂
Bocs, hogy ezt mondom, nekem gimiben már megvolt a középfokúm, és én is azt hittem akkor, hogy mekkora májer vagyok. A szart. Nyelvvizsgám azóta sincs másik, csak megtanultam rendesen a nyelvet. Szóval egy középfokú nyelvvizsgával nem csoda, ha nem érted...
A szakszavakat meg meg kell tanulni, ha ebben akarsz dolgozni. Kezdetnek elég eyg alap szókincs, a meredekebb szavakat úgyis menet közben szedi magára az ember. Csak ne hangoztasd, hogy tudsz angolul, mert a középfok messze van még attól.
más meg a fél karját odaadná, hogy a helyedben lehessen, akár erős közép angollal és papírok nélkül megérti a dolgokat.
GÁZ.
vaker
22 es vagyok.
És a "elvárás: felsőfokú szakképesítés, nincs preferált szakterület" az ilyen kérdéseknél kaparnám le a bőrt az arcomról, hogy akiknek nincsenek papírjai, de életképesek és munkára alkalmasak (i mean they can understand basic english and proper terms) automatikusan nem kapnak állást....
"más meg a fél karját odaadná, hogy a helyedben lehessen"
Téged mi akadályoz meg, hogy megcsinálj egy tinglitangli szakot, ha ennyire irigyled őt?
Itt a bizonyíték, hogy egy B2-es nyelvvizsga SZART NEM ÉR.
Tök felesleges pénzelbxás, mert attól, hogy van papírod, beszélni nem fogsz tudni és a szakmai dolgokat nem fogod tudni angolul.
És ne álljon neked felljebb, ezek szerint a "műkörmös pitsák" mégiscsak TUDNAK angolul, ugyanis őket felvették.
Más: nincs diplomám, sem nyelvvizsgám, de folyékonyan beszélek németül, plusz az orvosi zsargont is értem (mert érdekelt, és megtanultam), Svájcban dolgozom fogorvosi betegfelvételnél 4000 chf-ért.
a felsőoktatásba nem úgy vesznek fel, hogy mennyit magoltál a középiskolában?
btw közép-felső angolom van, szakmámban prezentálok, szakzsargont használok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!