Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tudnátok pár tippet adni...

Tudnátok pár tippet adni arra, hogy hol találok egyszerű online customer service, ügyfélkezelői munkát angolul vagy magyarul?

Figyelt kérdés

Olyan weboldalak érdekelnének, ahol a hirdetések mellett van egy-egy e-mail-cím is, ahova be tudom küldeni az önéletrajzomat; vannak szakképesítéseim és tapasztalatom is, jól beszélem az angolt, precíz vagyok és rugalmas

Ha lehet, akkor freelancer, linkedin, indeed és hasonló oldalak nem érdekelnének, mlm ajánlatok sem

Bármilyen ötlet érdekel. Köszönöm szépen a segítséget

2018. máj. 29. 09:01
 1/2 anonim ***** válasza:
Én tudom, hogy hol. Az interneten az álláskereső oldalakon. Jé... ez itt nem az. HÁt akkor máshol kell keresned...
2018. máj. 29. 09:21
 2/2 anonim ***** válasza:
tegnap láttam egyet a sarki dohányboltban a kék Sophianae mellett
2018. máj. 29. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!