Interjúra kaptam időpontot, el tudja szúrni az esélyeimet az,hogy nincs meg,vagy ha jól "el tudom adni magam" akkor nincs minden veszve. A hirdetésben nem volt megszabva,csak az angol tudás, illetve számítógépes ismeretek, ezekkel pedig rendelkeze, és most a következő alkalomma tenném le az érettségit.Adminisztrációs munkáról lenne szó,egy nagyobb vállalatnál.
Attól függ milyen a HR-es. Ha egy képmutató, önmegjátszó, akkor nincs esélyed, akár mennyire is fog neked jópofizni, mert az ilyennek csak a papír számít, az egyén mögöttes tudása nem.
2018. júl. 23. 15:29
2/13 anonim válasza:
az önéletrajzodban fel van tüntertve h nincs? vagy bekamuztad?
mert ha kamu, akkor kiderül, ha nincs és így is behívtak, akkor meg hajrá
2018. júl. 23. 15:39
3/13 anonim válasza:
hahajahahahaha.....
erettsegi nelkul.... bakker KETTO DIPLOMAVAL nen talalok irodai munkat.... mit akarsz te ha meg egy szaros erettsegid sincs?
2018. júl. 23. 19:45
4/13 anonim válasza:
"Attól függ milyen a HR-es. Ha egy képmutató, önmegjátszó, akkor nincs esélyed"
Amíg diplomás, nyelveket beszélő emberek állnak sorba irodai munkáért, addig miért ne őket választaná a HR-es. Mennyivel több tudása van egy érettségi nélküli embernek?
2018. júl. 23. 22:03
5/13 anonim válasza:
3. Azt hogy csinalod?
Nekem nincs diplomam, megsem nagy kunszt egy egyszeru irodai melo. Komolyabb munka mar igen.
2018. júl. 23. 23:21
6/13 anonim válasza:
kunszt nem kunszt netto szaros 120at kerek meg arra is huzzak a szajukat meg annyit se akarnak adni
2018. júl. 24. 09:09
7/13 anonim válasza:
az alatt meg kosz nem..
2018. júl. 24. 09:10
8/13 anonim válasza:
#6 ne viccelj már, az ilyen munkákat úgy dobják az ember után. Nem munkát találni nehéz, hanem olyan munkát, amit szeretsz, ahol fejlődsz, és tudsz előrelépni.
2018. júl. 26. 20:30
9/13 anonim válasza:
" az ilyen munkákat úgy dobják az ember után. "
Hagyjad már ezt a maszlag szart. 100 elküldött életrajzra jön 5 visszajelzés talán.... dobálják a nagy lószart.
2018. júl. 27. 07:17
10/13 anonim válasza:
#9 Ok, kihagytam egy fontos momentumot, mert ez így tényleg nem igaz, pl az északkeleti megyékre, de Bp-en lasszóval kell fogni az embereket nettó 120-ért, ami gyakorlatilag a minimálbér. Igazából többnyire többet fizetnek a cégek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!