Két nap betanulási idő elég egy irodai munkához?
Több éves irodai gyakorlatom van, de sajnos betegségek miatt az elmúlt egy évben nem tudtam dolgozni.
Most végre felvettek egy egyszerű irodai munkára, össz-vissz 2 nap volt a betanítás, az elődöm távozott.
Hiába a gyakorlat, ez más iparág, más program, stb.
Nem boldogultam egyedül, mert még annyi időm se volt, hogy egyáltalán átlássam a rendszert.
4. nap kirúgtak...
Ez tényleg így működik manapság?
Korábbi munkahelyeimen hetek, hónapok alatt, fokozatosan sajátítottam el a szükséges ismereteket úgy, hogy mindent tudjak önállóan végezni.
Na de két nap mire elég??
A jelek szerint neked nem volt elég.
Mi viszont honnan tudjuk, elég-e, ha nem ismerjük, milyen irodai munkáról van szó?
.
"Ez tényleg így működik manapság?"
Igen, Manapság IS. A munkáltató alkalmatlannak tartott annak a munka elvégzésére, amiért fizet.
Szerencsére nem borultam ki, mert ritka sz@r hely volt, beleértve a körülményeket is.
Tényleg nem tudtam, hogy most velem van-e a hiba, vagy a munkaadóban, hiszen az utolsó munkahelyemen az osztályvezető helyettese voltam, de ezt hónapok alatt sikerült elérnem.
Sajnos nagy szükségem lett volna a munkára, akármilyen is, mert a korom és a betegségeim miatt általában odáig sem jutok, hogy egyáltalán próbanapra felvegyenek (egy-két kivétellel).
Nem vagyok leszázalékolva (nem is akarom), így nem vagyok megváltozott munkaképességű.
Az más kérdés, hogy sajnos hosszú távon nem bírom már a fizikai munkát (kipróbáltam), mert majd leszakad a hátam és a derekam, ami az én koromban már nem meglepő.
Csak ugye, irodai munkára meg fiatalokat keresnek, így nekem szinte a nagy semmi marad..
iylen ládamosás slaggal meg hasonlók. ezeket bírnád, ülve is lehet csinálni.
meg láttam van ahol 40 45 felettieket keresnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!