Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan tudnék előrébb jutni?

Hogyan tudnék előrébb jutni?

Figyelt kérdés

Nálunk a “managerek” kb semmilyen érdemi feladatot nem végeznek, minden a beosztottakra marad. Én is ilyen beosztott vagyok, viszont kb a hátamon viszem a rám osztott projekteket. Hogyan lehetne okosan kifúrni a felettem lévőt, aki egy szalmaszálat

sem tesz keresztbe?

2018. júl. 14. 20:18
 1/5 anonim ***** válasza:
15%

Ugy hogy nem dolgozol multi cégeknem, cégnél.

Én azért sem dolgozok,mert fertelmes az pl a hyginett csömöri gyárában is az van, vannak a semmitmondo managerek,akiknek nem az a szakteruletuk, elvégeztek vmi bölcsész diplomát és diplomával felvették öket,és tök mindegy milyen diploma csak legyen,akár kommunikácios semmit érö diploma is jo.

És,akkor az ilyenek po,,fáznak bele 30 éve a szakmájában dolgozo villanyszerelö szakinak, hogy azt nem ugy kell csinálni.

Értitek egy huszonéves dipolmás fa..sz po..fázik bele egy mestervizsgával rendelkezö villanyszerelö szakinak.

Villanyszerelö meg ugy csinálta,de látta nem lesz ugy jo amit elöre mér tudott,erre a manager kezd elölröl, és már ugy csinálja ahogy ön gondolja.

Ezt hivják szivatásnak.

Ezért nem dolgozok én sem multikban.

Inkább egyéni vállalkozás, vagy kisebb cégnél.

2018. júl. 14. 20:45
 2/5 A kérdező kommentje:
Haver, itt nem ilyen proli munkarol van szo, kicsit celt tevesztett a frocsogesed. Irodai, szellemi munkarol beszelek. Mellesleg a stilusod is bicskanyitogato, arad beloled a feltekenyseg a diplomas, muvelt emberek fele, csupan azert, mert egy semmirekello melos vagy, abbol is a rosszabb fajta.
2018. júl. 14. 20:50
 3/5 anonim ***** válasza:
78%

Ha stabilan előrébb akarsz jutni kedves manager, aki irodai szellemi munkát végez, akkor kérj elnézést az első hozzászólótól.Inkább vedd le a manager szemcsidet,meg a nagy arcodat a semmire és tanulj meg alázatos embernek lenni, és okosnak sem árt lenned, mert bizony többet tudsz tanulni attól az általad leprolizott embertől aki már 30 éve tudja a szakma csinyját-binját.

Ne a másik emberek fúrásán gondolkodj, hanem, hogy tudsz ttisztességesen, versenyképesen a tudásod által előre jutni a szamárlétrán.

Teccik érteni managerkém:D

2018. júl. 14. 21:13
 4/5 anonim ***** válasza:
68%

Tehát proli munkának tartod ha valaki villanyszerelö v szakmunkás?

Iroda sem lenne jo ember,ha nem épitették volna fel azt.

Iroda, röhej.

2018. júl. 14. 21:13
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

"a hátamon viszem a rám osztott projekteket"

Ez a dolgod, ezt a munkát vállaltad.

2018. júl. 15. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!