Munkával előrébb lehet jutni az életben, vagy csupán a megélhetést biztosítsa?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 30. 09:39
1/13 anonim válasza:
előbbre lehet, kérdés milyennel...:D
3/13 anonim válasza:
Előre lehet jutni, azonban ahogy az első írja, nem mindegy, hogy milyen munkával.
Az átlagos robot munkával nehezen.
4/13 anonim válasza:
Mi az hogy előrébb jutni az életben?
5/13 anonim válasza:
"Mi az hogy előrébb jutni az életben?"
Nem csak egyik napról a másikra él, hanem szép lassan összesprólja a pénzt egy házra, egy autóra, megteremti magának azokat a dolgokat, amiket az emberek nagy része megszokott.
6/13 anonim válasza:
Értem, azt lehet munkával. Elég ha többet keresel mint amennyit költesz.
7/13 anonim válasza:
Ha csak ennyit jelentene, akkor előrébb lehet.
8/13 lawrence84 válasza:
A lényeg,hogy az életszínvonaladat mindig tartsd a fizetésed alatt egy-két szinttel,és akkor kis lépésekkel sok mindent elérhetsz.(persze minimálbérből élőknek,vagy nagyobb hitellel rendelkezőknek ez kicsit nehezebb ügy)
Én általában a fizetésem 40%-át félrerakom és azt úgy kezelem,mintha nem is létezne.Így lett(persze hosszú idő alatt)lakásom,autóm,motorom stb... hitel nélkül.
9/13 anonim válasza:
Kedves utolso, nagyon gratulálok, én is e felé haladok szépen lassan:)
10/13 anonim válasza:
Látom, Téged is munkára neveltek pénzkereset helyett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!