Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » 200 millió forintot mibe...

200 millió forintot mibe lehetne fektetni, hogy folyamatos megélhetést biztosítson?

Figyelt kérdés
Biztonságos dologra gondolok, ami azért többet hoz, mint a betéti kamat.

2013. jún. 8. 17:30
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
70%
Ennek már a töredékének a megforgatásával is fényesen meg lehet élni csak picit kell tudni használni és kell vállalni némi kockázatot és meg is van a jó és folyamatos megélhetés.....
2013. jún. 8. 17:42
 2/30 anonim ***** válasza:
30%
Én Pl. egy részével tőzsdéznék! /NEM szabad az egészet felrakni csak egy nagyon kis részét/
2013. jún. 8. 18:00
 3/30 anonim ***** válasza:
42%
Én is tőzsdére gondoltam :))) Ezért is írtam, hogy a töredékével is már nagyon szépen lehet keresni :))
2013. jún. 8. 18:06
 4/30 anonim ***** válasza:
18%
Ja, a brókerek meg átbaknak!
2013. jún. 8. 18:09
 5/30 anonim ***** válasza:
43%
Miért kell mindig általánosítani? Amúgy meg manapság maga is megteheti HA ért hozzá valaki..
2013. jún. 8. 18:15
 6/30 Flector 67 ***** válasza:
40%
Én beraknám két komoly alapkezelőhöz. 20% hozamot simát elérnének vele.
2013. jún. 8. 18:30
 7/30 anonim ***** válasza:
29%

Mi az már havi 1 000 000Ft kamat már nem is elég neked?

Tedd fel rulettre rövid időn belül megduplázhatod, a kockázat pedig csak 50% piros/fekete ohhh esetleg zöld :)

2013. jún. 8. 18:40
 8/30 anonim ***** válasza:
72%
A mostani kb 5%-os éves kamattal 10 milkát kamatozik évente. Az szvsz bőven jó.
2013. jún. 8. 18:51
 9/30 anonim ***** válasza:
74%

Fontos, hogy ne egy dologba rakd bele. Szórd szét legalább 3-4 helyre. Azt, hogy mibe nehéz megmondani, lehet minden területen jó ajánlatokat találni, legyen az alapkezelő vagy cég tulajdonrész. Körbe kell nézni, informálódni kell.

Ne a biztonságra törekedj elsősorban, mivel egy OBA által 30 millióig biztosított bankbetéten kívül mindenben lesz némi kockázat, nem tudod elkerülni. Aki azt mondja kockázatmentes, az hazudik. Bankbetétről meg tudjuk, hogy éppen csak arra elég, hogy elkerüld a pénz elinflálódását.

Próbálj egy kis kockázatot vállalni minden területen, de törekedj arra, hogy több helyre, több típusú befektetésre legyen elosztva a pénz. Így teljesen korrekt passzív jövedelmet tudsz összeállítani.

Most lehetne azt mondani, hogy told be állampapírba az egészet, mert infláció +3% éves hozam és egy viszonylag biztonságos befektetés, ezáltal lenne évi kb. 4-5 millió forint reálhozam amiből jól meglehet élni, de egy államcsőd esetén ugyanúgy úszhat a pénzed.

Amit tudok tanácsolni: Ne sajnáld az időt körbejárni a lehetőségeket és meghallgatni az ajánlatokat. Ne sajnáld a pénzt szakértőkre sem.

Ahogy én csinálnám: 100 millió 2 felé partíciónálva alapkezelőnél. Másik 100 millió céges tulajdonrészek, illetve üzleti ingatlanok bérbeadás céljából.

Kell valami segítség írj. (Nem MLM ügynök vagyok :) )

2013. jún. 8. 19:07
 10/30 anonim ***** válasza:
48%

Látom közben megjöttek a szakértők. Ne szóljatok már hozzá olyan dolgokhoz, amihez egyáltalán nem értetek. Flectoron kívül olyan baromságokat írtok össze, hogy rossz nézni.

5%-os bankbetét = 10 milla. Mondotta az OTP reklám.

Hol az infláció és a kamatadó?

Menjen tőzsdézni? Arra a helyre, ahol a pénz a hozzá nem értőktől áramlik a tapasztalt, megfelelő háttérrel rendelkező emberekhez.

A kérdésben benne volt: folyamatos, biztos megélhetés.

2013. jún. 8. 19:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!