200 millió forintot mibe lehetne fektetni, hogy folyamatos megélhetést biztosítson?
Figyelt kérdés
Biztonságos dologra gondolok, ami azért többet hoz, mint a betéti kamat.2013. jún. 8. 17:30
11/30 anonim válasza:
200 milla már alapból folyamatos megélhetést biztosít, főleg ha nem száll el veled a ló és nem 5000m2en laksz egyedül.
12/30 anonim válasza:
Én is egy tisztességes bankárcég megkeresését javaslom (NEM Brokernet és társai, hanem banki alapkezelőket).
A tőzsde csak itthon számít szitokszónak, teljesen bevett befektetési forma a fejlett országokban. Azt meg persze az átlag nem is tudja, hogy a köznyelvi tőzsdének nevezett értékpapírtőzsdén kívül van 6-8 teljesen más aspektusa is.
Pl. az már látható most, hogy Görögország nem fog becsődölni, de a hosszú lejáratú államkötvényeik még mindig 9,5-10% táján vannak. A fejlődő piacok országainál pedig középtávra is a 12-15% az átlag.
Beszélj mondjuk a KBC Equitas-szal, vagy akárkivel, aki szimpatikus és ne tedd fel a pénzed több, mint 30-40%-át.
13/30 anonim válasza:
Lehet, hogy Görögország nem csődöl be de akinek állampapírban volt pénze fél éve 1éve az bukta a befektetett összeg 50% ez tényleg nagy üzlet süllyedő hajóra játszani... Magyar brókercégekbe meg egyikbe se lehet megbízni mert mindegyik átveri az embereket és a mentalitásukról meg jobb nem is beszélni!
14/30 anonim válasza:
Miért bukták volna be az államkötvénybefektetők a pénzük felét? Fél éve még 35-40%-n állt a hozam, akkor volt a történelmi rekord, de aki akkor vette olyan hozamon, annak a lejáratkor (10, azaz most már csak 9,5 év múlva) annyit is fizetnek ki.
15/30 Flector 67 válasza:
Mert Te melyik brókercéggel/alapkezelővel üzleteltél már? Mindegyikkel?
16/30 anonim válasza:
A fent említettel és elég szépen "megsarcoltak" kiszámíthatatlan tőzsdei helyzet címszóval... Úgyhogy nekem ne írjon senki sem ide ki olyanokat, hogy a nagy cégeknél van tőkevédelem és egyebek persze papíron aztán mikor gáz van akkor megtalálják a kiskapukat. Arról nem is beszélve mikor egyszer csak megszűnnek. Szerintem semmivel sem különbek a kicsiknél max annyival hogy kevesebbet fizetnek vissza az ügyfélnek! Ezért vittem inkább külföldre a pénzemet ott tényleg megbecsülik az embert!
17/30 Flector 67 válasza:
Hát nem tudom. Akiket én ismerek elég szépen fizetnek, és már 15-20 éve piacin vannak. Mondjuk kemény bekerülési feltételek is vannak.
18/30 anonim válasza:
Németországban már lehet normális bróker csoportokat találni ahol 50-60% hozamok vannak éves szinten már 10.000 eurótól a magyar cégek az összes férges!!
19/30 Flector 67 válasza:
50-60% ez érdekes. Kérlek linkelj egy ilyen oldalt.
20/30 anonim válasza:
Én nem foglalkozok reklámozással főleg nem ilyen nagy okosoknak akik mindenkinél jobban tudnak mindent! Akinek vannak kapcsolatai és keres az talál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!