200 millió forintot mibe lehetne fektetni, hogy folyamatos megélhetést biztosítson?
Értem, tehát bizonyítani már nem tudod...
Mellesleg elég sok pénzem van különböző alapkezelőknél, azért vagyok kíváncsi.
Igen, ezeknél a cégeknél általában jól képzett embereket alkalmaznak, ami viszont egyáltalán nem garancia arra, hogy jól is kereskednek.
Egyébként pont ezt írtam, hogy személyszerint soha nem bíznám rá a pénzemet másra, mivel magam kereskedek vele. Nyilván nagyon sok embernek ez a lehetőség ki van lőve, és arra a kérdésre, hogy az ő helyükben mit tennék, nem igazán tudok válaszolni...nyilván magamból indulok ki, és csak a saját véleményemmel szolgálhatok.
Biztosan vannak olyan hedge fundok, ahol meg lehet fialtatni az ember pénzét, de túl sokszor olvastam már mindenféle milliós meg milliárdos veszteségekről ahhoz, hogy megbízzak bennük.
Azért egy valamiről ne legyenek illúzióink: a képzettség - mint mondtam - nem garancia semmire. Ismerek több diplomás, tévéműsorokban felszólaló meg a tényleg nagyokkal pacsi viszonyban levő tradereket, akik elég gyengén teljesítenek (bár összességében nyereségesek, az tény), meg olyan magánembereket is, akik civilben zongoratanárok vagy éppen egy csomagolástechnikával foglalkozó kisvállalkozást vezetnek, és közben (régóta) jóval szebb eredményeket produkálnak.
Egyébként meg ugye mindenki azt csinál a pénzével, amit akar :)
Pár napja volt 1 gyászhuszár 100ha földel, de csak 30m Ft tőkével.
Ha nő vagy csinálhattok egy családi gazdaságot!
Amennyiben férfi ez sem zárja ki az előzőt, de ha ez nem megy köztetek még üzleti partnerek még mindig lehettek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!