Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » 200 millió forintot mibe...

200 millió forintot mibe lehetne fektetni, hogy folyamatos megélhetést biztosítson?

Figyelt kérdés
Biztonságos dologra gondolok, ami azért többet hoz, mint a betéti kamat.

2013. jún. 8. 17:30
1 2 3
 21/30 Flector 67 ***** válasza:

Értem, tehát bizonyítani már nem tudod...

Mellesleg elég sok pénzem van különböző alapkezelőknél, azért vagyok kíváncsi.

2013. jún. 8. 22:41
 22/30 anonim ***** válasza:
17%
Engem nem érdekel kinek mennyi pénze van sőt az sem érdekel hogy hol van! Amúgy nekem mi hasznom lenne abból ha elmondanám??? SEMMI akkor meg minek!
2013. jún. 8. 22:43
 23/30 Flector 67 ***** válasza:
Ok. Nekem elég ennyi. Nagy a szád, de bizonyítani már semmit sem tudsz. Nyugi....
2013. jún. 8. 22:44
 24/30 anonim ***** válasza:
64%
Ha nem saját magam kereskednék a tőkével, biztos nem bíznám semmiféle "alapra", cégre a pénzemet. A tőzsde jó dolog, de csak akkor, ha te magad vagy a pénzed ura...szerintem.
2013. jún. 9. 06:17
 25/30 anonim ***** válasza:
46%
(Ebből persze az jön le, hogy az átlagember számára nem járható út, de én ezt így is vallom. Biztos van, aki sikeresen fektette már be a pénzét olyan helyre, ahol mások kereskednek vele, de én nem tudnék nyugodtan aludni. Pontosan amiatt, hogy a kereskedés más, mint a befektetés. Kereskedőként tudok boldogulni, de befektetőként felemésztene az aggodalom. Főleg azért, mert tudom, mennyi szélhámos amatőr van a világon.)
2013. jún. 9. 06:19
 26/30 Flector 67 ***** válasza:
"alap". Ezekben az alapokban nem kezdő tinilányok melóznak. De mindegy. Nem tudom minek írogatok itt, mikor a hozzászólók többsége, még nem is volt ügyfele ilyen alapoknak...
2013. jún. 9. 09:03
 27/30 Flector 67 ***** válasza:
Mellesleg aki saját maga kezeli tőzsdén a pénzét gondolom ért hozzá. Aki nem ért hozzá, mégis mire bízza?:)
2013. jún. 9. 09:10
 28/30 anonim ***** válasza:
27%

Igen, ezeknél a cégeknél általában jól képzett embereket alkalmaznak, ami viszont egyáltalán nem garancia arra, hogy jól is kereskednek.

Egyébként pont ezt írtam, hogy személyszerint soha nem bíznám rá a pénzemet másra, mivel magam kereskedek vele. Nyilván nagyon sok embernek ez a lehetőség ki van lőve, és arra a kérdésre, hogy az ő helyükben mit tennék, nem igazán tudok válaszolni...nyilván magamból indulok ki, és csak a saját véleményemmel szolgálhatok.

Biztosan vannak olyan hedge fundok, ahol meg lehet fialtatni az ember pénzét, de túl sokszor olvastam már mindenféle milliós meg milliárdos veszteségekről ahhoz, hogy megbízzak bennük.

Azért egy valamiről ne legyenek illúzióink: a képzettség - mint mondtam - nem garancia semmire. Ismerek több diplomás, tévéműsorokban felszólaló meg a tényleg nagyokkal pacsi viszonyban levő tradereket, akik elég gyengén teljesítenek (bár összességében nyereségesek, az tény), meg olyan magánembereket is, akik civilben zongoratanárok vagy éppen egy csomagolástechnikával foglalkozó kisvállalkozást vezetnek, és közben (régóta) jóval szebb eredményeket produkálnak.

Egyébként meg ugye mindenki azt csinál a pénzével, amit akar :)

2013. jún. 9. 09:26
 29/30 anonim ***** válasza:
5%

Pár napja volt 1 gyászhuszár 100ha földel, de csak 30m Ft tőkével.

Ha nő vagy csinálhattok egy családi gazdaságot!

Amennyiben férfi ez sem zárja ki az előzőt, de ha ez nem megy köztetek még üzleti partnerek még mindig lehettek!

2013. jún. 9. 11:59
 30/30 anonim válasza:
Korlátolt ismeretem alapján annyit tudok mondani, hogy alacsony kockázatú befektetési alapot válassz, mint amilyen az OTP Optima alap is. Infláció feletti hozamra lehet szert tenni, szerintem lehet nominál évi 8%-ra számítani hosszútávon a jövőben is az utóbbi 10 év adatai átlagának alapján, ez valószínűleg meglenne évi 2-3% reálhozam a 2012-es inflációs környezetben is. Ennyiből pedig megvan évi 5 millió forint körül úgy, hogy a pénzed mennyisége az inflációval együtt növekedjen.
2013. jún. 15. 23:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!