Ha lenne 2 millió forintod, mit kezdenél vele?
Van annyim és befektettem egy tőzsdével foglalkozó céghez, havonta átlagban hozzák az éves banki kamat dupláját.
Ha nem akartam volna kockázatot vállalni vele akkor esetleg lekötöm, mert MO-n biztos nem vállalkozok belőle. Egyrészt ahhoz kevés, másrészt legalább olyan kockázatos.
Úgy, hogy a "cég" aki menedzseli a befektetésedet olyan biztos magában, hogy vállal tőkegaranciát.
Ezek szerint annyira nem biztosak magukban...
Valutatozsden biztosat igerni? :D magas hozam-kockazat.
Az eredmenyeik hosszu tavon is meggyozoek, profi csapat, de tokegarancia hogy lenne a tozsdere vitt penznel?
En kulfoldon dolgozom es kockazatvallalo tipus vagyok-anelkul az eletben nem leszel sikeres es nem a kosztpenzt fektettem be. Viszont hamarosan kivehetem a befektetett toket es csak a profit jatszik a tovabbiakban. (Mar ha nem biznek a tovabbi sikeressegben)
Egyebkent maga a strategia is biztonsagos, napi tobbszaz kisebb kereskedest inditanak aminek atlag 75 szazaleka pozitiv, igy megy elore a szeker es a negativ eredmeny sem visz nagyon minuszba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!