Hogyan tudok előrébb jutni?
Figyelt kérdés
Keveset keresek, a környéken nincs lehetőség. Ha kilépek még ezt a keveset sem tudom megkeresni. Munka mellett pedig elég nehéz állást keresni. Neten próbálkoztam de semmi. Alacsony a végzettségem de talpraesett vagyok, nyelvet sajnos nem beszélek. Szeretnék kiegészítő jövedelmet de csak a csalás, a fizessek be ennyi-annyi összeget stb. Családanyaként nem tudok többet teljesíteni ez borzasztó. Esetleg lenne aki tud munkát másodállásban segíthetni2013. nov. 12. 11:48
1/1 anonim válasza:
Képezni kellene magadat. Nyelvtudás és szakképzettség híján, csak a legrosszabb munkákat tudod elcsípni. Főleg ha olyan részén laksz az országnak ahol egyébként is kevesebb a lehetőség. Sajnos sokan vannak munkanélkül több szakmával és nyelvtudással. Ha ők nem tudnak elhelyezkedni, akkor neked még kevesebb az esélyed, ezt be kell látnod. Ilyenkor a képzettebb, nyelvet beszélő embert hamarabb felveszik, főleg ha ugyanannyi bérért már ő is elvállalja a munkát.
Fejlődnöd kell... Hogy hogyan? Erre neked kell megtalálnod a módot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!