Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehetne előrébb jutni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne előrébb jutni?

Figyelt kérdés

Tetszik az egyik fiú az osztályból, és talán én is neki. Már egy csomó jelet küldött, ami egyértelmű. Pl. jó párszor már megérintett, beszélgetésnél is megérint, órákon gyakrabban néz felém, valamikor bámul is, stb.. Neten utánaolvastam az "általa küldött jeleknek", és azok szerint tetszem neki. De akkor miért néz rám néha olyan tekintettel, mintha mérges lenne rám, vagy nem is tudom, de távolról meg állandóan nagy szemekkel bámul. Meg ha a közelemben van, sokszor direkt nem nézne rám, pedig megpróbálnék rámosolyogni "bíztatásként", de ha így néz rám, akkor elbizonytalanodok, de akkor vajon miért csinálta azokat az egyértelmű dolgokat? Hogyan tudnánk előrébb jutni, hogy legyen is valami? Vagy nem is tetszem neki?? Nem vagyunk túl jó barátok, alig szoktunk beszélgetni, azért is tartottam furcsának, hogy annyiszor hozzám ért már "véletlenül", mikor direkt úgy is helyezkedett. Azután, hogy megérintett pedig hirtelen kerülni kezdett mintha menekülne előlem vagy félne tőlem. 16/L

Tudom, hogy hívjam el valahova, kezdeményezzek akkor én, de félek, hogy félreértettem és vissza fog utasítani, aztán meg ez lesz a téma az osztályban, meg aztán ránézni is alig fogok tudni.

2013. márc. 19. 22:55
 1/5 anonim ***** válasza:
De nincs veszítenivalód.
2013. márc. 19. 22:59
 2/5 A kérdező kommentje:
dehogynem, ha visszautasít, azután szerintem a szemébe se merek majd nézni.
2013. márc. 19. 23:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem azért vannak azok a "dühös" pillantások, mert ha tényleg tetszel neki, akkor önmagára dühös, mert fél vagy nem tudja neked kifejezni mit érez, mint hogy ott volt a megfelelő alkalom, megérintett de hirtelen megfutamodott. Kérdezd meg, hogy nincs-e kedve elmenni veled valahova, ha nemet mond akkor sincs semmi, maradhattok barátok és nemhiszem hogy ezen lesz mit csámcsognia bárkinek is :)
2013. márc. 19. 23:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Akkor nézd máshogy a dolgot.. ha nem jön össze, miért akarnál a szemébe nézni? Mármint, annyi minden van még előtted... Nem kell törődni ezzel a sráccal akkor abban az esetben, hisz tényleg még csak nem is ismered.
2013. márc. 19. 23:39
 5/5 anonim ***** válasza:
osztálytárssal nem kezdünk!
2013. márc. 20. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!