Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tovabb? Tul lehet ezen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovabb? Tul lehet ezen jutni? Egyaltalan erdemes?

Figyelt kérdés
Veszekedtunk a parommal. Ami alatt o teljesen kikelt magabol es bar nem utott meg, de fizikalisan nekemjott verben forgo szemekkel, mint egy allat. Meg sosem lattam ilyennek, sosem gondoltam volna, hogy kepes ilyen lenni. En teljesen kiborultam ezutan es azota vhogy nem tudok ra ugy nezni, mint azelott. Vegyesen erzek szerelmet es undort, vmi eltort bennem. Volt mar vki kozuletek aki tuljutott ezen a parjaval?

#felejtés #fizikalis eroszak
2013. febr. 5. 13:11
 1/9 anonim ***** válasza:
Én ugynaigy éreznék mint Te. Ezen nem tudnék túl klépni. Ha most ez vvolt nagy r az esély hoyg a követekzőnél meg is ütne. Én nem lennék egy olyan pasival akitöl félnem kéne.
2013. febr. 5. 13:14
 2/9 anonim ***** válasza:
mi volt a vita oka,illetve ki kezdte,bár az erőszakot semmilyen formában nem tudom tolerálni,azért ezt jó lenne tudni.....
2013. febr. 5. 13:15
 3/9 anonim ***** válasza:
volt ilyen,sajnos nem tudtuk helyrehozni,főleg,hogy nem egyszeri eset volt
2013. febr. 5. 13:17
 4/9 anonim ***** válasza:
szeritnem nincs azaz ok amire egy pasinak igy kéne reagálni.
2013. febr. 5. 13:17
 5/9 A kérdező kommentje:

Egyszeruen olyan vegyesek az erzeseim, egyszer a hanyinger fog el, egyszer meg, hogy nem akarom elhagyni.

Egy banalis dolgon indult, hogy miutan tonkretette a napomat meg ugy sok mindent-amit en megbocsatottam- mertem elni azzal a joggal, hogy rosszkedvem volt, aminek hangot is adtam. Elkezdett ordibalni, kertem halkuljon, erre mondja, hogy nem, o nem hangos, erre en is felemeltem a hangom, hogy allitsa le magat.

2013. febr. 5. 13:19
 6/9 anonim ***** válasza:
Neked kell érezned,hogy ér-e annyit a kapcsolatod,hogy túllépj a sérelmeiden.Ha már magad is úgy érzed,nem érdemes megbocsátani,akkor az egésznek nincs értelme.
2013. febr. 5. 13:26
 7/9 anonim ***** válasza:

ma 13:19

Második vagyok!

Éltem hasonló párkapcsolatban,mindenért én voltam a hibás,ha

ok nélkül belém kötött,és rossz kedvem volt,azért is én voltam a hibás,hogy gondolom hogy rossz kedvem van,miért nem tudok túllépni rajta.....mikor ugye ő volt aki megbántott!

2013. febr. 5. 13:42
 8/9 A kérdező kommentje:
Mindketten nagyon hirtelenek vagyunk, ezzel meg baj sem lenne, lehet kezelni. Szeretem, tenyleg, de vhogy a szivembe koltozott most egy masik erzes is. Nem tudom konkret szoval leirni mi. Taszitas, undor, nem tudom. Allandoan ez a szituacio jut eszembe, irto megalazo volt, nem is a fizikalis resze erdekel.
2013. febr. 5. 13:44
 9/9 A kérdező kommentje:

Masodik!

Igen itt is hasonlo van most. O bantott meg melysegesen, en megbocsatottam, de nem volt jo kedvem es szovatettem vmit, ami ugyancsak nem az en hibam volt, de persze o vette kotozkodesnek.

2013. febr. 5. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!