Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan lehetne előrébb jutni...

Hogyan lehetne előrébb jutni a hozzátáplálásban? Szeretnék étkezést kiváltani,

Figyelt kérdés
7 hónapos tápszeres,már sok mindent ettünk:alma,répa-kombinálva is,almaszósz(krumplival)sütőtök,banán,körte,batata-édes krumpli,egy kis szőlő,,narancs levét is kóstoltattam már vele.baba kajákból,rizseset és kukoricásat evett már.szeretném neki bevezetni a husit,de azt mibe rakjam bele?főzelékbe?rezeljek kekszet a pürékbe,hogy laktatóbb legyen?ti hogyan csináltátok?
2011. ápr. 20. 12:28
 1/5 anonim ***** válasza:

nem csak húsos és kekszes ételekkel lehet étkezést kiváltani.

adj tápi elött neki tízórait,uzsonnát,ezekkel szokták kezdeni.utána ha akar igyon tápszert,ha jollakott,ugy se fogja kérni,akkor már tudod h kb mennyi az adagja és legközelebb is ugyanigyy...

2011. ápr. 20. 12:48
 2/5 anonim ***** válasza:

akkor van kiváltva egy étkezés amikor annyit eszik, hogy jól is lakik.

annyi minden kóstoltattál már vele, miért ne adhatnál rendes adagot?

10 óraira nem reszelj bele semmit. ebédre meg a főzibe tedd a husit és turmixold le

2011. ápr. 20. 13:03
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha étkezést akarsz kiváltani, akkor tápi vagy szopi előtt adj neki, annyit amennyi jól esik. Ha egész adag, akkor annyit és ha jól lakott már úgysem kér mást utána, ha mégis persze akkor adni kell. De fokozatosan

úgyis meglesz az az adag ami után már csak pár korty folyadék kell.

2011. ápr. 20. 13:05
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!jó nagy adagokat szoktam neki csinálni,persze hogyha már ismeri,pl. 1egész almát lereszelve simán bevág utánna még 120ml kaja minimum,ma batátát-édes krumplit főztem neki és turmixoltam egy nagyobb darabot,azt is megette és vártam hogy hátha elég volt,de kérte a kajáját és egy 150ml még becsapott abból is.:) azért kérdeztem,hogy mit lehetne tenni,hogy ellaktassa.Most akarom kezdeni neki a husit,csirkemellet,azt mivel keverjem először,van bevált recept vagy amibe kedvem van,pl édes krumpival?
2011. ápr. 20. 14:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia a husit bármilyen főzelékbe rakhatod nálunk nagy kedvenc a krumpli-répa-csirkehusi de tettem már neki cékla-krumplihoz is.
2011. ápr. 20. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!