Wendy86 kérdése:
Hogyan lehet a tejleadóreflexet kiváltani?
Figyelt kérdés
2011. okt. 22. 18:48
1/4 A kérdező kommentje:
6 hetes a babám, majdnem teljesen tápszeres, mert nem jön eléggé a tej (nem spriccel, és a bizsergést sem érzem) szopizni nem akar, csak azt keverem a tápszerbe amit lefejek.
2011. okt. 22. 18:54
2/4 anonim válasza:
ami nálam bevált.Nyugodt környezet/ne nézzen senki,ne szóljon a tv,csak Te és a baba/
Feküdj le kényelmesen és próbálj meg ellazulni.Nagyon fontos a baba szopizási technikája is.Ha nem megy így sem próbálj felkeresni egy tanácsadót,talán ők tudnak majd nektek segíteni.
3/4 anonim válasza:
Én is úgy tudtam/tudom hamar elérni, ha kizárok mindent, ellazulok, babára figyelek és koncentrálok arra a cicimre amelyikből épp szopizik.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. okt. 23. 07:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!