Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok előrébb jutni? Hogyan tudnék párt
találni?
Figyelt kérdés
Nem vagyok egy szép ember de viszont másik szerint a személyiségem meg 10/10 és minden csaj erre vágyna (mondták ezt lányok is akiket ismerek)de viszont a külsőm az nyilván nem vonzó mert pl neten ha ismerkedtem akár csak egy arcképet vagy egy teljes képet küldtem mindig megállt a történet.vége a beszélgetésnek suty...
Egyáltalán nincs önbizalmam egy párszor próbálkoztam személyesen is de kosarat kaptam...így csak nehezebb
Testalkatikag van rajtam felesleg ez látszik is de nem annyira durván tehát nem folyok szét meg semmi de lenne még hova fogyni
18/F 188 cm magas vagyok és 100-103 kiló között mozgok most,annyit még hozzá tennék hogy elég nehéz csontozatú vagyok szóval az átlagnál nagyobbak és vastagabbak a csontjaim
Nem tudom, 18 éves korodra meddig sikerült eljutni az iskolai képzésben, de a csontozata mindenkinek ugyanolyan. Simán csak dagadt vagy. Miért nem sportolsz? Megoldaná a problémádat.
2017. jún. 7. 13:00
2/6 anonim válasza:
Szervusz! Szerintem az egyetlen dolog, amit ilyen esetben csinálni lehet, hogy nem adod fel, és igyekszel tovább ismerkedni (bulikban, neten..stb) Ha tényleg 10/10 a személyiséged, előbb-utóbb találni fogsz valakit!
2017. jún. 7. 13:03
3/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom anyád szeret e azért vagy e ilyen paraszt.De nyugodtan bíráld fel egy orvos véleményét
2017. jún. 7. 13:04
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm 2# az értelmes választ csak az a baj hogy van hogy ügye oda se jutok a legtöbbször hogy bemutassam magam igazán.Persze azért nem szeretném feladni de elég rossz már egyedül
2017. jún. 7. 13:06
5/6 anonim válasza:
#2-es vagyok, ha van kedved beszélgetni, nyugodtan írj :)
2017. jún. 7. 13:19
6/6 anonim válasza:
Legyél türelmes, nem muszáj konditerembe menned úszhatsz, futhatsz, biciklizhetsz. Nem kell Dwayne the Rock Jonsonnak lenned csak az egészség miatt csináljad h "formában" tartsd magad. Másfél éve én is szingli vagyok jó volna valaki de nem akárki. Várok ismerkedek csak lazán, ne erőltesd, a legtöbször ugyis csak haverként kell közeledni a csajokhoz, ismerkedtek aztán kialakul. Valaki azt mondta h a kondizástol önbizalmad lesz, hát nekem fogalmam sincs de azt tudom ha csinálsz valamit amibe jó vagy attól megjön!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!