Miért küldenek nekem még mindig PDF önéletrajzokat? Nem tanulták még meg az emberek, hogy Word formátumban kell küldeni?
Figyelt kérdés
Ezeket a vacak PDF-eket törlöm is ki egyből. Nem lehet rendesen kimásolni a lényeget, hogy összefoglalót készítsek a jelöltekről.2018. júl. 7. 13:44
31/40 anonim válasza:
Hülye troll
Mondjuk, ha mégse kamu, akkor kérlek, dobd ki a pdf önéletrajzokat, megmented a jelölteket egy olyan szar munkahelytől, ahol te HRes lehetsz!
32/40 anonim válasza:
Nyuszika, súgok: linkedin: felhívnak maguktól a fejvadászok ;)
Amúgy most váltok munkát, nem kellett wgy hét se az első ajánlathoz.
33/40 anonim válasza:
Hova nem kerulunk be bocs😂😂😂na huzz a r@k..ba innen HResek szegyene
34/40 anonim válasza:
Valahol így kérik te agyhalott troll. Egy valódi munkaadó tuti nem a GYK-ra fog kiírni egy ilyen gya.gyás kérdést...
35/40 anonim válasza:
"a vacak pdf-et meg egyéb képállományokat"
A pdf mióta "képállomány"? :)
36/40 anonim válasza:
én úgyis csak a Jogobellába akarok bekerülni, hogy Zott joghurt lehessek..::D
37/40 anonim válasza:
Recruiter vagyok egy informatikai multinál. Minden kollégám/vezető jobban szereti a PDF formátumot. Minden egyes recruiter ismerősöm is a PDF-et kedveli. Alapból teljesen mind1 nekem, hogy melyik formátum, a tartalma a lényeg. De ennek ellenére látom, hogy te egy hozzá nem értő "kolléga" vagy, akit remélem kilök magából a szakma, mert az ilyen nyomik miatt vagyunk lenézve.
38/40 anonim válasza:
Ez valami fölrtelmes segggfej lehet
40/40 anonim válasza:
Ha béna vagy, egy dolog, de miért a másikat bünteted vele?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!