Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért küldenek nekem még...

Miért küldenek nekem még mindig PDF önéletrajzokat? Nem tanulták még meg az emberek, hogy Word formátumban kell küldeni?

Figyelt kérdés
Ezeket a vacak PDF-eket törlöm is ki egyből. Nem lehet rendesen kimásolni a lényeget, hogy összefoglalót készítsek a jelöltekről.

2018. júl. 7. 13:44
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
98%
Én pont azt hallottam eddig, hogy PDF-et kell küldeni. A Word szétcsúszhat, elmászhat a formázás, bele lehet módosítani, a pdf minden gépen ugyanolyan. Az eddigi interjúkon a HR-es kinyomtatta szépen az egész önéletrajzot, nem másolgatott ki belőle, pedig többezer fős nagy multikról van szó, ahol biztos van sok jelentkező. Amiatt törölsz ki egy amúgy lehet, hogy tökéletes jelentkezőt mert nem tetszik a CV fájlformátuma? Érdekes hozzáállás. Nem csoda, hogy nem sokra tartják a HR-es szakmát.
2018. júl. 7. 14:06
 12/40 anonim ***** válasza:
63%
*ja nem, lehetséges, hogy openoffice volt nála; de mindegy, az a lényeg, hogy elállítódtak a dolgok.
2018. júl. 7. 14:07
 13/40 anonim ***** válasza:
100%

Adnék én neked olyat ...

Borítékba postai úton kockás papíron kézzel írva.

2018. júl. 7. 14:43
 14/40 anonim ***** válasza:
100%

* azt majd dobálhatnád a szemétbe.

Ha neked sok ez a munka, idegbeteg vagy, akkor miért csinálod ?!

2018. júl. 7. 14:44
 15/40 anonim ***** válasza:
100%

Ha NEKED küldenek önéletrajzokat, akkor te vagy az a HR-es, aki miatt rossz hírük van.

Ne má'!

Te, a nagy tudású, emberek sorsa felett döntő egyén, itt kérdezősködsz a GyK-n, ahelyett, hogy elvárásaid az illetőkkel közölnéd?

Az átkos ántivilágban sem volt nagy ázsiójuk a személyzetiseknek, ám ez is csökkent, mióta HR-esnek nevezik magukat.

2018. júl. 7. 14:58
 16/40 anonim ***** válasza:
100%

:-D Pont hogy PDF-ben kell küldeni, és az a trehányság ha valaki word-ben küldi...

És elég béna vagy ha még szöveget sem tudsz másolni pdf-ből.

értesz te egyáltalán a hr-hez? (nem..)

2018. júl. 7. 15:19
 17/40 anonim ***** válasza:
100%
ahhoz nem ért, csak az ész osztáshoz :-D
2018. júl. 7. 15:26
 18/40 anonim ***** válasza:
63%
Ez a kérdés egy ótvar nagy kamu, hogy a hülye trollunk lejárassa a hr-es dolgozókat. Ennyi.
2018. júl. 7. 15:52
 19/40 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező: ha ez komoly kérdés, akkor a saját hozzá nem értésedet mutatod be vele.

Egyrészt azért, mert a pdf sokkal stabilabb, mint a doc. A doc-ban elcsúszhatnak formázások stb. illetve pofon egyszerűen bele is javíthat az, akinek küldik (jelen esetben te).

Másrészt pedig az, aki ilyen miatt töröl jelentkezéseket, az nagyon rossz úton jár...

2018. júl. 7. 16:58
 20/40 anonim ***** válasza:
100%

Pdfből is lehet másolni

És nem, nem küldöm a CVmet docban, hogy szétcsússzon meg kiszedjen belőle valaki egy-két dolgot

2018. júl. 7. 17:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!