Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért küldenek nekem még...

Miért küldenek nekem még mindig PDF önéletrajzokat? Nem tanulták még meg az emberek, hogy Word formátumban kell küldeni?

Figyelt kérdés
Ezeket a vacak PDF-eket törlöm is ki egyből. Nem lehet rendesen kimásolni a lényeget, hogy összefoglalót készítsek a jelöltekről.

2018. júl. 7. 13:44
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
94%
hol írják, hogy word-be kell küldeni?
2018. júl. 7. 13:47
 2/40 A kérdező kommentje:

teljesen egyértelmű, nem kell írni

magasan kvalifikált pozíciókról van szó

2018. júl. 7. 13:53
 3/40 anonim ***** válasza:
94%
Megtanulhatnád te is, hogy a PDF-ből is ki lehet másolni.
2018. júl. 7. 13:54
 4/40 anonim ***** válasza:
91%
Miért, megtanítottad (elmagyaráztad) nekik?
2018. júl. 7. 13:58
 5/40 anonim ***** válasza:
94%

"teljesen egyértelmű, nem kell írni"

Kinek egyértelmű? Neked? Mert én is eddig pdf-be küldtem mindenhová, érdekes hívtak is... nem mellesleg pdf-ből is ki lehet másolni mindent, csak érteni kéne hozzá, nem az észt osztani...tipikus magától elszállt gyökér Hr-ek ilyenek.

2018. júl. 7. 13:59
 6/40 anonim ***** válasza:
100%
Ez most vagy troll, vagy csak egy szokasos ostoba hr-es.
2018. júl. 7. 14:02
 7/40 anonim ***** válasza:
100%
Ez valami trollkodás akár lenni? Értelmes ember PDF-ben küld olyan dokumentumokat, amibe a másik félnek nem kell beleszerkesztenie. Pont az a gyökérség, hogy DOC egy egyéb hasonló formátumokban küldenek ilyesmit az emberek.
2018. júl. 7. 14:02
 8/40 anonim ***** válasza:
88%

"Ezeket a vacak PDF-eket törlöm is ki egyből."

Elég elszomorító, hogy ennyin múlik emberek jövője. Ja és ilyeneken mint te.

2018. júl. 7. 14:04
 9/40 anonim ***** válasza:
100%

Időpont ma 14:04

Reméljük egyszer az ő imádott DOC fájlját is törlik majd, ha munkát akar váltani ;)

2018. júl. 7. 14:05
 10/40 anonim ***** válasza:
100%
Mert lehet, hogy más fajtájú wordöt, office-t használsz; és lehet, hogy szétesne az elrendezés; pl talán még a 2003-as nem tud minden funkciót, amit mondjuk egy 2007-es, vagy 2010-es tud. Például van a négyzetes körbefuttatás; és hogy akkor kb bárhova lehet rakni a képet. De ha pl esetleg a munkáltató egy korábbi verziót, vagy esetleg libre office-t használ, az lehet, hogy átpakolja a képet, és már nem fog olyan jól kinézni. Vagy a margót, vagy a hasábokat; vagy pl ez nem valószínű, de lehet, hogy ritka betűtípust választott. Nekem pl egyszer volt olyan, hogy én itthon nem tudtam nyomtatni, rossz volt a nyomtató, vagy nem volt benne tinta; és akkor elküldtem egy barátnőmnek, elmentem hozzá kinyomtatni, és a rendes wordben pont tökéletesen kifért 4 oldalra; és őnála meg libreoffice volt, és átállítódott, és nem értettem, hogy miért, de az utolsó 3-4-5 szó átlógott az ötödik oldalra; nemtom nyomtatás előtt észrevettem-e, talán igen, és próbáltam is visszaállítani olyanra, ahogy én csináltam, de nem sikerült.
2018. júl. 7. 14:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!