A PDF minden operációs rendszeren olvasható, nem véletlen, hogy akinek van esze, az ezt a formátumot preferálja!
Arrol nem tehetünk, hogy annyi eszed sincs, hogy kimásold belőle a szükségesnek tartott adatokat!
2018. júl. 7. 18:07
22/40 anonim válasza:
"magasan kvalifikált pozíciókról van szó"
LOL. Akkor biztosan nem te válogatod oda az embereket.
2018. júl. 7. 18:33
23/40 anonim válasza:
csak úgy csendben és halkan jegyzem meg (ráadásul ki is próbáltam a sajátomon), de a word tökéletesen megnyitotta a pdf formátumú önéletrajzomat, még figyelmeztet is előtte, hogy átkonvertálja és nem lesz ugyan tökéletes, de megnyitja. valóban elcsúsztak benne a sorok és a szerkesztés nem lett az igazi, de az összes adat benne van, tehát ki lehet másolni belőle fontos részeket....na ennyit a HR-es hozzáértésről...
2018. júl. 7. 18:37
24/40 anonim válasza:
Pont a pdf az alap szerintem!
Az ilyen dokumentunoknál ne tudjon más az akaratomon kívül beleszerkeszteni semmit.
2018. júl. 7. 21:13
25/40 anonim válasza:
1) Kb 15 éve a pdf formátumot preferálja mindenki.
2) Ki lehet másolni pdf-ből.
3) Láss csodát még word-del is meg tudod nyitni a pdf fájlokat retardált falván is.
2018. júl. 7. 23:42
26/40 anonim válasza:
Ha egy embernek 3nal magasabb az iqja akkor ki tudja másolni pdf bol Is...
2018. júl. 8. 00:34
27/40 anonim válasza:
"magasan kvalifikált pozíciókról van szó"
még magyarul sem tudsz, nem csoda, hogy nem megy a pdf megnyitása.
(esetleg: magasan kvalifikált jelölteket keresnek pozíciókba, a te helyedre is kellene azt hiszem)
2018. júl. 8. 07:25
28/40 anonim válasza:
Én is mindenre PDF-ben pályáztam
Word doksit csak akkor küldök, ha kifejezetten kérik, bár akkor írásvédetté teszem a dokumentumot.
2018. júl. 8. 09:41
29/40 anonim válasza:
Teljesen egyértelműen kamu a kérdés.
2018. júl. 8. 09:56
30/40 anonim válasza:
Na a HR-es eltunt a ge..be😂😂gondolom jol beegett szerencsetlen vagy pedig kamu hogy lejarassa a szakmat.Ahol ilyen HR van ott a ceg is magaert beszel jezusom egy egyszeru folyamatra se kepes s ez dont magas kepzettsegu emberek megelhetese sorsa felett mondjuk ez magyarorszag diploma nyelv? Hova gondolunk ahol 1 bites hr kisasszony van alkalmazva s egy kezmozdulattal a pdf a kukaba landol te atkozott mit kepzelsz nyomtatni fenymasolni meg tudsz?csalados emberek tobb eves tapasztalattal rendelkezo allaskeresok akiknek kisujjaig nem ersz fel te fogalmad nincs az eletrol sz@rh@zi.bar rem kamu az egesz. Mert ha ez van itt akkor nagyon gaz tenyleg itt a helyzet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!