Kevesebb pénzért helybe, vagy több pénzért messze? Melyik lenne a helyes döntés?
Munkahelyekre jelentkeztem, 2 hely van, ahová menni szeretnék, azonban döntés előtt állok.
-Az egyik munkahely gyakorlatilag fél kilóméterre van tőlem, tehát sétálva is 5 perc alatt odaérek, viszont ott kevesebbet adnak, mint a másik munkahelyen.
-A másik munkahelyhez naponta másfél órát kéne utazni, ott viszont többet kapnék kézhez.
A két munkahely közt kb 30e ft a különbség, az útdíjat a messzebb lévő munkahely megtéríti. Engem ez a napi másfél óra utazás riaszt el a dologtól.
Melyiket lenne logikusabb választani?
Idiótának néztek a közelebbinél, kiderült hogy amit ők akarnak adni, az napibér (én abból számoltam ki a havit), viszont az csak 3 munkanapig tart, próbanapokon, bejelentés nélkül, utána bejelentve 20.000-el kevesebbet adnának.
Megköszöntem a lehetőséget, most megyek a messzebb lévőbe, nincs mit tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!