Büfészakos diplomát neves egyetemen vagy kevésbé neves helyen szerzek- van egyáltalán jelentősége?
Van jelentősége annak ha az ember egy (jogosan) büfészaknak titulált képzést (politológia andragógia és tsai...) egy valóban neves intézményben végez (ELTE, vagy PPKE) vagy egy kevésbé neves vidéki kis főiskolából egyetemmé avanzsált helyen?
Vagy tök8 mert a diploma így is úgy is sajtpapír- kategória hiába az ELTE állítja ki adott esetben?
Amúgy is van már állása.
Szerintem beláthatjuk, hogy a kérdezőnek nem a karrierépítés az erőssége (finoman fogalmazva), szóval menjen inkább a legkönnyebbre.
"Ezek szerint nem érted a kapcsolatépítés szót."
Tényleg elképzelésem sincs mi a kapcsolatépítés ha nem ez.
Komolyan, 30 bőven elmúltam 2 diploma a zsebemben, 15 éve a piacon vagyok de elképzelni nem tudom mi a kapcsolatépítés ha nem ez,.
És nem viccelek. Elképzelni nem tudom.
Hagyjátok. Szórakozni és kötözködni jár ide.
Itt vezeti le a feszkót, hogy tanulni tudjon...
Akkor újra megkérdezem mit jelent a kapcsolatépítés? Mit ha nem ezt?
Elképzelni nem tudom.
Mit jelent a kapcsolatépítés ha nem azt hogy elvégzem az egyetemet egy rakat oktatóval szakemberrel megismerkedek, majd amikor kezemben a diploma és valami állást is kéne vele találni akkor szólok ennek annak hogy "te józsi nem tudsz valami helyet ahova érdemes pályáznom"?
És józsi erre: te, tudok egy céget, majd szólok az érdekedben...
Nem ezt jelenti????
Akkor mit... elképzelni nem tudom.
" képzés minősége pedig kisebb, vidéki egyetemeken is lehet jó"
Sőt elmondom hogy a nagy neves "E" betűs (E.... LTE...) intézményről az a hír járja hogy rég a nevéből él csak a képzéseik 12 egy tucat semmivel se jobb sőt rosszabb mint másoké...
Ismerősöm oda járt (más szak) és a fejét fogta néha milyen szervezetlenség stb folyt ott.
Csak hát én a leendő munkaadó fejével akarnék gondolkodni.
van előtt két életrajz két azonos végzettségű ipse, az egyik ELTE a másik meg nem...
melyiket választja majd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!